|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2005
|
![]() siema. mam problem. cwicze sobie skille na rotach kolo veno, znane miejsce ustawia sie 3 parcele i maja do ciebie dojscie 2 roty tylko, ale problem jest w tym ze zdaje mi sie ze resp jest o wiele wolniejszy niz przed updatem, poniewaz przed updatem jak se tam cwiczylem to po pol godzinie tyle rotow chodzilo w zagrodzonej czesci jaskini, chyba z 10 a teraz jak trenie i po pol godzinie zabije te dwa roty ktore kolo mnie stoja to nic nie ma wiecej, trzeba isc w inne miejsce, czy jest to mozliwe?
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() jesli stoisz w odleglosci 1 ekranu w dowolnym kierunku od respa to go blokujesz
thx to Cipsoft @down : wg danych z tibianews.net dokladnie jeden ekran w kazdym kierunku od obserwatora
![]() Ostatnio edytowany przez Vil - 11-08-2005 o 22:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
|
![]() dokładnie też tak miałem treniłem na swojej miejscówce i czekam na resp a tu nic sie nie respi... po update potwory nie respia sie w tym samym miejscu co zawsze wiec tam gdzie stales zawsze i sie potwory respily to teraz mozesz blokowac resp nie wiem czy to jest dokładnie jeden ekran ale wiem jedno ze jest to do kitu
![]() |
![]() |
![]() |