|
Notki |
Lista chętnych do przystąpienia do Gildii Tu proszę składać podania do Gildii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Nikt ważny
|
![]() Tutaj mogą zgłaszać się ci, którzy po przejrzeniu tematów nie mogli sobie znaleźć gildii na w/w świecie.
Aby to wszystko było ładnie zgrane post należy upodobnić do następującego wzorca: Nick: (aktualny nick postaci w Tibii) Lvl: (poziom doświadczenia postaci w chwili pisania podania) Profesja: (Jaką profesje ma twoja postać) Skille: (jakie skille ma twoja postać: broń/tarcza/magic lvl) Status konta: (pacc/facc/tutor etc.) Staż gry: (ile czasu grasz w Tibię) Aktywność: (mniej więcej ile godzin dziennie spędzasz grając w Tibię) Coś o postaci: (napisz tutaj jakieś informacje o twojej postaci, które nie zostały wymienione wyżej a uważasz, że powinieneś podać je w podaniu) Coś o sobie: (powiedz o sobie coś, co nie jest związane z grą np. ulubiona muzyka itp.) Informacje dodatkowe: (tutaj napisz to co jeszcze chciałbyś napisać w podaniu)
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() Nick: Master Radili
Mój lev 11, (szybko rosnie) i 10 m.lvl Moja profesja Sorcerer Skillów niepisze bo po co Status Premium account Staż gry Gram od ponad roku, codziennie jakies 8 godzin Coś od siebie Nasza gildia narazie bedzie zawierac lom lvl a vice liderzy mogą to nawet maga byc 8 levele poniewaz narazie zalezy mi zeby gildia istniala piszcie do Master radili (czyli mnie) albo na gg: numer 2744031 lub na e-mail [email protected] czekam na zgłoszenia |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 08 2004
|
![]() Nick:svald
lvl: 9 ( w 1 dzień 3 dedy ![]() Profesja: druid Skille: ehe skile neipamietam mlvl9 Status konta: facc Staż gry: 2 lata ale inne servery Aktywność:rano po 3/6 h Coś o postaci:mam pro i fajnych kumpli których pozdrawaim aleka i ciebei higi Coś o sobie: słucham rock i metalu lubie tibie i rpg garm na necei i w rl w sesje rpg |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Profesja: Sorcerer
|
![]() Nick: Adek Sorcerer
Lvl: 10(codziennie rośnie) Profesja: Sorcerer Skille:chyba 16/18(ciagle rosna, ale wolno bo to sorc) Status konta:FACC Staż gry:nie wiem ![]() Aktywność: wstaję o 8, gram do 14, jem obiad i gram dopóki mnie ojciec nie wygoni (to w wakacje of corz) ![]() Coś o sobie: Metal rulez ![]() Informacje dodatkowe: kontakt an GG 8868321 |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Nick: Kazik Brutal
Lvl: 10 Profesja: Palladyn Skille: 35 Dystansowe 26 tarcza MLVL 5 Status konta: FACC Staż gry: Moze rok Aktywność: Różnie jak mam wolną chwile to pare godzin jak nie to wcale ![]() Coś o postaci: Zpekowali mnie juz chyba ze 2 albo 3 ray ![]() Coś o sobie: Gram tez w D2 i CS czasem SC i w KALONLINA pykałem także w MU Informacje dodatkowe: Szukam gildi bo sadze ze bedzie fajniej grac i jakos tak raźniej ![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Skille: 51/48:/
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Nick: Anoreia
Lvl: 21 Profesja: Knight Skille: 51/48* mlvl:4 Status konta: facc Staz gry: Na Beryli intensywnie zaczalem grac od ~2 tygodni, wczesniej byla to postac do rozmowy z kolegami, jednak spodobal mi sie ten server ![]() Aktywnosc: Caly czas rosnie poniewaz chyba ta postac zostanie moim main harem. Dziennie jakies 3h Cos o postaci: Tak jak mowilem. Postacia zaczalem grac intensywnie od niedawna. Server mi sie spodobal i teraz musze wziasc sie do roboty zeby odrobic straty na skillach i mlvlu. Cos o sobie: Hmm... Lubie zawierac nowe kontakty, jestem przyjacielski i zawsze mozna na mnie polegac. Slucham HH, Techno, D&B... w sumie wszystkiego po trochu ![]() Informacje dodatkowe: 11:21 You advanced in axe fighting. (podczas pisania posta ![]()
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 10 2005
Lokacja: Koło butelki od wódki
Imię: Oddy Aidlabeth
Gildia: Beach Boys
Świat: Berylia
Poziom: 21
Skille: 49/40
Poziom mag.: 2
|
![]() Nick:Oddy Aidlabeth
Lvl:18,mlvl:2 ![]() Profesja:Knight Skille:47/38 ![]() Status konta:FACC Staż gry:dopiero 2 miesiące(od kiedy mam stałe łącze ![]() Aktywność:co najmniej jakieś 10 godzin ![]() Coś o postaci: Postać jest według mnie jeszcze ciut niedporacowana,aczkolwiek daje rade silnym potworom Coś o sobie:Lubię punk-rock oraz techno oraz soul (co według niektórych jest troche dziwne.Pewnie dlatego że mam dopiero 11 (!!) lat... ![]() Ostatnio edytowany przez admo12 - 04-11-2005 o 17:27. Powód: Żesz!Zapomniałem napisać który mlvl :/ |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() NICK: Pompolini
LvL: 8 Profesja: Paladyn Skille: 12 distans fitching ;p Status konta: FACC Strż gry: no bedzie rok ![]() Aktywnosc: siedze gdzies tak przy kompie dziennie 4 godz conajmniej i gram tylko w tibie ;p Cos o postaci: Niewiem co mam napisac ;p Cos o sobie: Lubie grac w Tibie ![]() ![]() Informacje dodadkowe: Ahhh... wiec tak dlatego mam taki lvl bo dzis dopiero wrzedlem na majna kolega mi dopiero eq ma dac ![]() ![]() Pozdro dla wymiataczy w Tibie ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 11 2005
Imię: Knightavi
Poziom: 8
Skille: 61/61
Poziom mag.: 3
|
![]() Nick:....
LvL:.... Profesja:.... Skille: 61/61 Status konta: facc Staż gry: 14 miechów Aktywność: 3-6h Coś o postaci: najpierw skille poźniej lvl. Coś o sobie: Mam 15 lat chodze do 3 gym. mam dobre oceny, planuje pójść do liceum matem-fizycznego. Informacje dodatkowe: see ya in tibia. |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() Nick: Ripper Martin
Lvl: 15 Profesja: Sorcek Skille: Shielding prawie 20 mlvl 10 Staż gry: Miesiąc ![]() Aktywność: 5 godzin dziennie |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Nick: Troyan Morris
Lvl: 20 Profesja: Sorc Skille: mglv 19 Staż gry: pól roku Aktywność: 2-3 godziny w tygodniu ,5-6 w weekendy Status konta:FACC |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() Nick:Brun Passo
Lvl:8 prawie 9 Profesja:Knight Skille:25/25 ale rosna jak cholercia ![]() ![]() ![]() Staż gry:z 3 miesiące Aktywność:z 5 godzin dziennie Status:Facc coś o postaci ![]() coś o sobie:Interseuje sie koszykówka piłka nozna.....Ogólnie sportem. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 04 2006
Lokacja: Żory
Imię: Koriun Knight
Poziom: 11
Skille: 41/41
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Nick: Koriun Knight
Lvl: 11 Profesja: Knight Skile: 39/39 ale caly czas skiluje ![]() Staż gry: 1 rok Aktywność: Jakies 2 godziny dziennie ![]() Status: Facc (Na wiekszym lvlu kupie pacc ![]() Coś o postaci: Mam bardzo dobre eq ![]() Cośo sobie: Lubie grac w pilke nonna i grac w tibie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |