|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
|
![]() (Sorry ale mi zdjęcia nie wyszły po prostu kicha)
![]() ![]() Więc tak Team: Ja-Dyzio Kwacz-Pally-9lvl-35/26 Kumpel-(niechciał bym wyznał)-Rycek-8lvl-40/38 Więc Idziemy se na PoH pozbierać scale armory ,scimitary itp. a tu mino archer ale koles nas uratował (jakby co to mam od kumpla (drut 12 lvl) bp of IH a rycek ma 2 taki) My wydygani kumpel mówi :Ho do dół od thais ja:k Idiemy idiemy idiemy jesteśmy Ja:Czekaj sprawdze czy kogoś na Respawnie nie mam Kumpel:k A tam Mino guard......... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja:***** Ubijemy dziada (daje 160 exp) Kolega: Cykam sie troche] Ja:nie blokuj go bo ci przy<PIP> ze 120 hp Kolega oczywicho chciał pokazać brawure i na full def ze scale armo chain legs Dwarfen shield scimitar idzie: 20hp 34hp 56hp IH kumpel ucieka (ja non stop wale ze strzał) Mówi:Wezne w łape 2 handeta go rozwale wział full att: bije go 3hp 2hp obrywa 68hp 45hp IH Skończyło sie na tym że dostałem koło 155 exp kumpel stracił koło 3-4 IH a wypadł chain armor (wział kumpel i drut mu przysłał z 5 IH) Czy to idiotyzm czy brawura???? ?( ?( ?( Edit:Na lvl do 15 warto nosić ze 3 IH nieprawdasz? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 03 2004
![]() |
![]() Nie ma zdjęć.
![]() To jest opowieść z lekkim dreszczykiem. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2004
Lokacja: Oblivion
Stan: Początkujący
Imię: Aluve
Profesja: Knight
Świat: Chimera
Poziom: 12
Skille: 41/40
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Jak to miło przeczetać o jakiejś ciekawej wyprawie. Mieliście szczęście, że ten druid dał wam tyle IH bo by się żle skończyło. Tylko szkoda, że Ci zdjęcia niewyszły.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() Spoko, spokop mi sie podoba taka forma, ale zdjecia zawsze ciekawsze.
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2004
![]() |
![]() Milutkie opowiadanko.Ale szkoda że bez zdjeć
![]() |
![]() |
![]() |