|
Notki |
Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 08 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kedon Namax
Profesja: Knight
Gildia: Fist of Fury
Świat: Jamera
Poziom: 20
Skille: rosna
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Dzis masz fuxa jestem na jamerze i niestety skonczyl mi sie pacc ale nadal\ mam gang nazywa sie ROX PW i mam w dupie to ze go skasowali debile z cipsoft nadal go trzymam napisz do kedon namax'a
nick:kedon namax świat:jamera zamieszkanie:thais dom:na fibuli bum street house rose 1st floor profesja:knight lvl:14 mglvl:2 best solo:minotaur guard best team:dragon best blocker:draft solider za***anych osob :1500 ![]() gildia/gang:ROX PW stara nazwa gildi:Fibula gang stroj gangu:hunter outfil KOLOR GANGU: glowa:czarna cialo:czarne ![]() nogi i buty:czarne kolejny hunt:jak bedzie juz okolo 15 ludzi za***iemy cale carlin i verone nie nawidze tych miast lujdziue sa po***ani ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() JESTES NA JAMERZE SZUKASZ GILDI JUZ PO WYJSCIU Z ROOKA ZGLOS SIE DO MNIE MALY NIE ROZWINIETY GRACZU JA CIE WYTRENUJE NA DOBREGO GRACZA ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() Dzieki za odpowiiedz,mamy cos wspunego bo ja trz nie nawidze Carlina i venory.Nawet niezly pomyzl z tym napadem
![]() podaj mi sowoje gg plz |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() Rotfl'n'lol
Przyłącze się. Informacje w podpisie ![]() Mieszkam w Thais |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 03 2005
|
![]() nabij lvl tak kolo
18 to cie pzyjme co to za problem ![]() nie macie szans na ten huncik jak was bendzie z 40 to sam dimas arte waz pozabija wienc nie radze. Ja mam 27lvl i jestem master sorcerer i bym sie bał wyskoczyc do dimasa nawet z kumplami a co dopiero na cale carlin albo venore wienc pomyslcie logicznie ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Nick:Sir Tomek Pasieka
Miejsce:Carlin Profesia:Knight LVL:20 MLVL:3 Skille:51/49[Jestem w trakcie skillowania do 60/60] ![]() Bardzo chce należec do glidii. Szybko mi rosną lvl. Mam wielu znajomych na Jamerze... Gram dla przyjemności. Prosze o odpowiedz ![]() Moje gg:8574067 |
![]() |