|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Polska
![]() |
![]() A więc usłyszałem na kanale defaut o "agressive bonebeast" gdzieś pod ab
postanowiłem się tam wybrać oto co zobaczyłem: ![]() To ten ziomek ze skullem hmm czemu się tak wkurzył ![]() ![]() ![]() Pełno wiary z tibii oraz członek ashari zabija kolejną ofiarę bodajże z yellow skullem: ![]() Teraz moja sugestia: czy nie mogło by być tego częściej np. chodzi mi tu o plagę amazonek, valkirii najeżdzających na Carlin , lub wszelkiej maści dwarfy które robią zadymę w ab, elfy z ab najeżdzające na kazz ![]() potwory vs potwory... Oceńcie... Ostatnio edytowany przez Kusznik - 12-08-2005 o 13:48. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Niewazne...
|
![]() Dwarfy nie powinny napadac na kazz ale na Ab bo to wrogowie elfów...A na kazz pownny napadac Elfy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Wroclaw
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Moim zdaniem z tymi najazdami to bardzo dobry pomysl bardzo by to tibie urozmaicilo ale nie moga byc za czesto proponowalbym mniej wiecej raz na tydzien na jedno miasto i zeby to byly trudne do odarcia ataki a nie jakies raty tylko na przyklad... wszelkiej masci orki, elfy, dwarfy itp bylo by ciekawie
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Polska
![]() |
![]() Widze , że ten pomysł przypadł wam do gustu tylko jak przekonać cipsoft ? :/
Hmm pomoc w tym temacie plx ![]() @edit chodzi mi tu o inglisz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Wroclaw
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj: