|
|||||||
| Notki |
| Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
|
Ja tez niedlugo zaczne palkiem i wedlug mnie sa 2 metody :
- slabe skile idizesz tam gdzie duzo troli i tam trenisz ( duzo separow ) - obojetnie jakies skile, bierzesz 2 palka i trenicie + zapas duzyyyyyyy spearow Warto tez sie zaopatrzyc w food tu : - albo kupic duzo fooda i przytachac w bp - stanac nad woda i lowic ryby ( ale po update kazdy wie o co chodzi :/ ) Mozna tez nosic ze soba duzooo spearow i trenic na poczatku na rotach. Kazdy zrobi jak uwaza cya ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2005
|
Tak tak, na początku strasznie dużo tych spearów udźwigniesz. 10 może uradzisz a to ci starczy na chwileczkę. I co dalej ?? Latać co chwila w te i z powrotem przez co trening będzie trwał 3 x dłużej ?? ...
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Daleko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
|
Cytuj:
Masz inne wyjscie graj knightem,sorcem,druidem. Trenuj kamieniami. Albo zacznij juz lepiej zbierac duze ilosci tych spearów
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Dzięki za odpowiedzi będe trenował tak jak mówi ROCKY, a jeżeli chodzi o CAFE to właśnie skończyłem grać knightem a granie druidem lub sorcem nie wchodzi w gre.
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 08 2005
|
hehe
a ja gram palkiem ale trenuje jak knighta zobacze co z tego bedzie |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Swiebodzin
Imię: Exodus de'Vire
Profesja: Sorcerer
Gildia: Bb
Świat: Berylia
|
Sam jestem palkiem skile 45/36 lvl 10
i niewiem co robic ... zawsze trenilem z 2 palkiem ale teraz czym? czy Cipowie wogule mysla???????? (dobre pytanie) nie wiem co począc przez jakis czas mówili ze mozna trenic shukinerami ale to nieprawda bo znikają po jakimś czasie Masakra |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Swiebodzin
Imię: Exodus de'Vire
Profesja: Sorcerer
Gildia: Bb
Świat: Berylia
|
Czy ktoś wie jak trenić palkiem ??? Odpowiedzcie plzzzzzz bo jestem wciekly na Cip-ów :/
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
kamienie znikają od razu tak jak strzały i to było już przed updatem
|
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2005
Lokacja: Bytom
Stan: Na Emeryturze
Imię: ---
Świat: --
Poziom: --
Skille: --
Poziom mag.: --
|
ehh palowie maja przerabane teraz tez zaczolem grac na nowym swiecie i ciezko jest tragiczne skile ..ehh mailem duzo postaci i palow i bylo superrr przed update..a teraz ciezko nie moge trenic spery znikaja small stone tez...ehh teraz chodze tylko z lukiem i szczalami bo co innego mam zrobic?...
![]() p.s. przepraszam z ortografie.. ![]()
09:28 Charuto Uso Crak [13]: BUY FREE ITENS (NO NOOB OFFER) |
|
|
|