|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 209
![]() |
![]() Było wiele podobnych tematów. Ale.. Każda postać jest dobra po 60 lvl to już zależy od gustu. Z jednej strony sorc na takim lvl z SD miota jak nikt inny ale niem tyle hp co knight, zeleży z jakiej strony patrzeć.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2004
Lokacja: Radom
![]() |
![]() Zgadzam się z poprzednikiem:
to zależy od gustu |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2004
|
![]() Jak dla mnie najlebsze profesje to sorc i knight knight wymiata w zwarciu ciężko go trafic za to sorc na dobrym lvl jak przysadzi z sd'eka to wszystko pada
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
Lokacja: Kraków
|
![]() Mhm... Najlepszy sorc pozniej reszta... ;p
Co do twojego podpisu Bibuvet... To o ile sie nie myle to sam kiedys biegales w red skullu po Ab... :/
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Byłem zhackowany dobrze ze znalazlem recorvery ale potem znowu zgubilem albo ktos mi z domu wyniusl :>
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: Bełchatów
|
![]() oczywiscie palek a ktoz pujdziesz sobie na gsa na 60 lvl i mozesz go prac nie zatrzymujac sie a nie tak knightem magiem i druidem musisz sie zatrzyamc zeby go robnoc palek ma najlepiej!
Zyjesz tak jak chcesz nikt ci w tym nie ma prawa przeszkodzic......kochasz osobe ktura ciebie tez kocha.......masz wrogów kturzy cie nienawidza i ty ich tez.......uczysz sie kochac a także rozczarowywac........ |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2004
Lokacja: Zamość
![]() |
![]() Po pierwsze to powinieneś poszukać bo już czytałem na Tym forum wiele o Najlepszych postaciach.
Moim zdaniem Najlepszą postacią po 60 lvlu jest SORCERER na drugim miejscu jest Druid, Palek i Rycerz Osobiście Gram Paladynem i JEST THE BEST |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2004
|
![]() Moim zdaniem sorc i palayn są dwoma najlepszymi klasami. Jednak paladyn nieznacznie wyprzedza sorca kiedy zdobywa 15 mlvl i może używać sd.
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() zapomnialem o palku ale troche mi sie znudzil ale i tak wymiata Qrde tibia mi niechodzi niewiem czemu !!???!?!?!?!??!?!??!
|
![]() |
![]() |
#11 |
Buuuuu
|
![]() Najlepsza postac... pomyslmy..
Najlepszy do blokowania jest druid. Do bicia z kuszy to pewnie rycerz. No a paladyn oczywiscie moze strzelac z SD. A sorcerer to moze blokowac prawie tak samo dobrze jak druid ![]() Nie powiedziales do czego postac ma byc najlepsza ![]() Koniec dyskusji.