|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Siemka wmam takie pytanko jesli gra sie na swiecie non- PvP to jak tam sie trenuje tylko z potworami czy mozna jakos z kolega lub kolezanka ( innym graczem) ?? na PvP mozna trenowac z druga osoba bo chce sie przezucic z HIberny (PvP) na jakis server non- PvP ?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2004
![]() |
![]() nie da się
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() non-PVP to non-PvP... Na non-PvP to nawet fieldy i bomby jakos krocej dzialaja zeby nie ranily ludzi... Non-PvP jak to bylo dobrze powiedziane w jednym podpisie-TO JEDEN WIELKI ROOKGARD... Nie mozna w zaden sposob goscia uderzyc bo to tak jak na Rooku-you may not attack this person... Ja ci mowie-na non-pvp graj jak cie naprawde wqrw*** PK, ale pamietaj ze na nonpvp to sa pseudo-PK i thiefy... No i trenowac nie mozna-najwazniejsze, z punktu widzenia Twojego pytania...
Jak juz grasz na PvP, to po co grac od nowa? Rook jest nudny, strata czasu, tylko ci sie tibiowac odechce ![]() OdRaDzAm ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() dzieki ale mnie juz maxymalnie dobijajo te thiefy i pk jak ktoregos ubije to zaraz leca mnie bic bo widza czsze
![]() ![]() ![]() ![]() EDIT : poprawilem bledy |
![]() |
![]() |