|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 09 2003
|
![]() Tak jak wyzej co sie z nimi pozniej dzieje (chodzi glownie zlurowane), bo wlasnie sie wylogowalem na pohu obok zlurowanego gs'a przed savem wiec nie jestem pewien czy jak sie logne po savie to nie zobacze pieknego napisu you are dead
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() A co ty k*** zapychasz forum takimi pierdołami ;) !!! Jak mnie wylogowało przy savie to pozniej się loguje patrze a tam świątynia odrodzenia, k*** sobie mówie i na tibie wchodze patrze a tam killed by dwarf solgier :) przesadna śmierć co nie ?
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Z życia wzięte: z Wallentem byliśmy na smokach i zagapiliśmy się. Właśnie szedł na nas dragon i wyrzuciło nas (save servera). Zaraz po restarcie jak się włączyliśmy, smok pojawił się w miejscu swojego spawnu (nic nam się nie stało)
#4 |
Nikt ważny
|
![]() z tego co wiem save serwera to inaczej wielkie sprzątanie
![]() Potwory wracają na swoje pozycje żeby przywitać graczy jak się zalogują ![]() większośc itemków znika ( nie wiem jak to jest ustawione bo to jedna ze słodkich tajemnic Cip-ów) wszelkiego rodzaju "pojemniki" znikają za wyjątkiem tych, które są zapisane w mapie Ale jest pewna nieścisłość... ty się wylogowaleś czy cię wywaliło? bo wylogować przy potworze się nie da a jak cię wywaliło to istnieje możliwość że ty już dead zanim napisałeś ten topic ![]() nie wiem jak to dokładnie się odbywa ( denerwujące są te tajemnice ![]() ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Możesz się wylogować przy potworze jeśli już się pojawił napis, że restart servera za 5 minut.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 09 2003
|
![]() Wylogowalem sie sam jak byl napis save serwa za 3 minuty. Dzieki za odpowiedzi przynajmniej wiem ze jak jeszcze raz sie cos takiego zdarzy to moge sie spokojnie lognac po savie. Modkowie moga zamknac topic.
|
![]() |