|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik
|
![]() Po co tobie palek skoro masz odpowiedni level na gs.Bierzesz troche bełtów i idziesz może ci k-arm lub k-legs wypadną.Z tego co wiem to chyba kaczor gra na danubi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 04 2004
|
![]() ja wiem ze mam odpowiedni lvl ale jescze na pohu nigdy nie bylem nie wiem gdziemoge go lurowac no i jak dlugo bede go klepal
<EDIT by Dr. Omader> oto co było w 2 poscie: Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() wes zrob sobie skile lepsze i idz sam
![]() na 20lev morzesz isc ale jak cie gs goni niezatrzmuj sie bo padniesz ale na 25 mozresz isc spokojnie sam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() mam 29 lvl
skile 67 53 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2004
|
![]() Ja bylem na gs z 17 lvl .. tylko ze kolega biegal i uciekal
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja juz gsy bilem na 18 lvlu ze skillami 72/47 duuzo spedzalem na trenowaniu 3/4 dnia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
eX Moderator
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() Skile nie sa az tak wazne podczas walki z gs. Okreslaja one ilosc zurzytej amunicji. Najwazniejszy jest lvl ktory pozwala nam uciec przed pajakiem. Zalecany to 25.
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2004
![]() |
![]() Bym poszedł ale gram na innym świecie 8)
Kod:
Kanasek Mistrz Secura 12lvl 6mlvl 40/30 |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2004
|
![]() Udało mi się ubić gsa na 20 lvlu. Jak to możliwe skoro twierdzice, że do tego cudu potrzebny jest 25 lvl??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
|
![]() w końcu zdobylem sie na odwage i poszedłem bylo calkiem fajnie troche kasy wypadlo i p armor zabilem 5 gsow ale potem laga mialem i szósty gs zabil mnie
![]() ale nie dam za wygraną, jutro z samego rana lece na poh PS. te gsy nie sa takie szybkie, czasami musialem przystawac, a jak sie nie zatrzymywalem to wyskoczylo Target lost;P |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 03 2004
|
![]() Widzisz!
Nie taki kut** straszny jak go malują... PS: sorki nei mogłem sie powstrzymać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 03 2004
![]() |
![]() No widzicie wy uciakcie gs'owi a ja na 27 lv nie uciklem mu doganialme mnie kilka razy... A jak bylme na 15 lv z kolgom to mnie raz dogonil...
|
![]() |
![]() |