|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Jak wiadomo świat tibii staje się coraz większy większy i większy
Mamy lodowe wyspy, dżungle itp Ale mi brakuje jednej rzeczy ... PODWODNEGO ŚWIATA ![]() Czyż nie było by pieknie założyć nowy specjalny hełm, dzięki któremu można by było oddychać pod wodą (np. dzięki zawartemu w nim speacjalnemu kamieniowi, który wydobywa z wody tlen ^^ żeby nie było że inna era XD)Nowe zbroje, tarcze, bronie (harpuny, kusze itp) Nowe czary (wiadomo że ogień pod wodą niezadziała, a używanie prądu, groziło by samobujstwem hhehehehehe), typu wodnego ^^ (jakieś wiry z wody itd, pociki z lodu) No i oczywiście nowe potwory ![]() Rzecz jasna że były by nowe miasta, zamieszkałe przez eeeee syreny ? ![]() Ciekawe jak by się z nimi rozmawiało hehehehehehe skoro pod wodą ![]() Wejścia pod wodę były by w każdym mieście i nie tylko ^^ Ja czekam, aż ktoś zaskoczy z takim pomysłem (problem z pływaniem rozwiązany by był, lekkim lewitowaniem postaci nad dnem morza, żeby nie było że chodzi) Co o tym myślicie ? |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Polska
![]() |
![]() Był już temat mój "robimy własne update" oraz nie mój "co chcielibyście aby cipsoft dodał przy następnym update" tam mogłeś się pochwalić swoimi głębszymi przemyśleniami
Pozdro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nikt ważny
|
![]() Już ludzie dawno o tym myśleli, jednak narazie nie zapowiada się na taką techniczną innowację w grze. Następny update prawdopodobnie nie będzie nastawiony na nowe tereny, tylko na system gry (aż strach się bać).
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Imię: ---
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 62
Skille: 84/70
Poziom mag.: 15
|
![]() Może to i nienajgorszy pomysł ale mało prawdopodobne żeby w najbliższym czasie coś takiego zrobili. Tak jak Hegemmon powiedział teraz zapewne zajmą sie systemem gry, po tym update rzeczywiście strach sie bac :s ciekawe co im (CipSoftowi) może uderzyć do głowy ...
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin
|
![]() @up
co masz na mysli mówiąc "system gry" ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2005
Lokacja: Araraquara, Brazil
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neaniver
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 53
|
![]() @up
Chyba mniej wiecej zmiany w systemie gry ![]()