![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 10 2006
Lokacja: Lublin
Imię: Lord Luka Warss
Profesja: Knight
Świat: Saphira
Poziom: 22
Skille: 50/47
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Po obejżeniu traillera z WoW zaciekawiła mnie pewna kwestia. Wbiłem się na stronę world of warcraft i zajżałem w cennik:
Will there be a monthly fee to play the game? Yes. After the end of the free month included with the game, you will need a subscription in order to continue playing the game. You have three options, as you will see when you create your account: a month-to-month package at $14.99 per month, a three-month plan at $13.99 per month, or a six-month plan at $12.99 per month. Please be aware that the subscription fees for three-month plan and the six-month plan must be paid in full. Mistrzem w języku angielskim nie jestem, ale czy ja dobrze widzę? 13 dalarów na pół roku, a może chodzi o ''kontrakt'' na 6 miesięcy czyli te 13 dolców x6? Aha, czy client do gry też kosztuje? I mam dylemat. Bo z ekonomicznego punktu widzenia, żeby mieć ładny lvl w tibii trzeba mieć PACCa w podobnej cenie jak miesięczny koszt grania w WoW. Chyba bardziej opłaca się więc grać w WoW, czyż nie? PS. Czy w WoW też jest jakiś odpowiednik PACCa? |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() $14.99 za miesiąc
$13.99 za miesiąc, ale 3 miesiące trzeba kupić $12.99 za miesiąc, ale 6 miesięcy trzeba kupić klienta też trzeba kupić
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() WoW kosztuje więcej. Bo pacc jest na 3 miechy. A wybierając gre musisz się zasugerować klimatem. Tibia posiada zupełnie inny klimat niż WoW. Nie będę ci mówił jaki. Zagraj sobie w jedną i drugą gre i oceń który bardziej przypadnie ci do gustu. Ja osobiście wybrałem tibie (obecnie nie gram bo brak czasu). Kupując pacca nie martwie się, że jak dobiegnie czas jego trwania do końca to musze kupić odrazu nowy. Moge grać na faccu trenując skille/mlvl i jednocześnie zbierać kase w rlu na następny. Tibia ma swój urok 2D.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Profesja: Elite Knight
Świat: Chimera
|
![]() Najlepiej przetestuj.
Klient wowa mozna za darmo sciagnac, i odpalic 10dniowe testowe konto(mozna zalozyc na stronce). Jednak klient swoje wazy ![]() By pozniej grac, klient kosztuje jakies 130zl (tzn klucz pelnoprawny) i masz z nim miesiac, potem wg. cennika.
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 11 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ravill Eagle
Świat: Candia
|
![]() Tibia czy World of Warcraft?
Fiat 125 p czy Subaru Impreza? Tibia jest lepsza anyway, World of Warcraft jest za drogi. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tibia i klimat ? Powiało grozą...
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 10 2006
Lokacja: Lublin
Imię: Lord Luka Warss
Profesja: Knight
Świat: Saphira
Poziom: 22
Skille: 50/47
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Jaki z tego morał? Najpierw muszę obrabować bank, a potem zamówie WoWa
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Profesja: Elite Knight
Świat: Chimera
|
![]() WoW jest swietny.
Porownanie maluch-subaru jest troche bledne ![]() To raczej rower - Subaru WRC. Za paliwo tez musisz płacić ![]()