|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2005
Lokacja: OlShTyN
Stan: Na emeryturze
Imię: Khunda
Profesja: Sorcerer
Świat: Vinera
Poziom: 15
Skille: 16/18
Poziom mag.: 28
![]() ![]() |
![]() Jeśli chcesz szybko zrobić level to idź do jaskini bugów po sklepem All'die czy jak mu tam... tam moim zdaniem naj exp jest ;D A tak w ogole to nie radziłbym Ci iść na minosa samotnie... a na szkieletach przydałaby Ci się fiolka "lifefluids"
![]() A co do spearmena to przygnieć go do ściany i na full defu atakuj ;D Ja przynajmniej tak ich bardzo dużo zabijam ;D
(\_/) (O.o) (>.<) Zapanujemy nad światem! Tak, tak dopisałem kropeczkę, ale tak ładniej wygląda :^P Czyż to nie bunny boy xD? Ostatnio edytowany przez Opuszczony - 12-08-2005 o 10:55. Powód: Spearmen |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na szkielety mozesz,ale na minosy tylko ze spearem i przynajniej 12discta i na full deffie bic,ale to troche zajmuje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 10 2004
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() Jak wychodzisz z miasta to po lewej stronie masz jaskonie bugów(za mostem), potem prawy górny róg mapki masz wolfy,chodzisz sobie bugi, wolfy, bugi, wolfy i tak nabijesz dużuy lvl, możesz jeszcze zachaczyć o skelety, jeżeli masz mace i jakaś tarcze(lepszą niż wooden shield) to napewno dasz rade.Minosy odpadają....
![]() Wszyscy trzymamy kciuki.
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Mam mace i brass shield. A nie jest dobrze iść do wiezy trollów albo orków? Tam też mozna nieźle expić tylko zkpoda że rzadko mają respawna...
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jeśli mam być szczery?Jak chodziłem tak jak pisałem wcześniej, ale po wolfach zachaczałem jeszcze na skelety(w Twoim wypadku zalecane,dasz rade),to rokka na starym swiecie przeszedłem w niecałe 3 godziny.Moim zdaniem tak zrobisz wiecej i szybciej expa niż na tej wierzy trollów albo orków.
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 03 2005
|
![]() Ty jeszcze sie pytasz ja zalatwiam na 4-5 lvl szkielety i Minotaury.
Do Orca Spearmana podchodzisz i blisko i lejesz go. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Wroclaw
Stan: Na Emeryturze
|
![]() A nie lepiej po prostu pojsc na bugi lub trolle i szybko nabic ten 8 level?? Ale jezeli tak bardzo chcesz to mozesz zabijac skillety ale nie wiecej niz jeden na raz
bo przy 2 maga ci juz niezle wchodzic.
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Up
Niech nabije 8 lvl tak jak ja pisałem i na main zmyka ![]()
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Możesz śmiało walic na szkielety ja na 2 lvlu walilem je i bez problemow no moze bo red HP mnei zdejmowaly a tak p oza tym mozesz isc na 5,6lvlu
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() Moim zdaniem także najprostrzy exp jest na bugach trollach oraz orcach. A co do Orca Spearmana narazie trzymaj sie odniego zdaleka
![]() ![]() ![]() Nick : Shalli Shar Świat : Balera Skills: sword.../ 17 /...shielding.../ 17 / Lvl : 6,5 ![]() Wybieram Sie na drutka ![]() Miasto : Carlin... W tej sprawie że ide na mainia poszukuje jakiś kolegów polskich którzy By mi pomogl na mainie... Prosze o odp na forum lub na moim gg : 4842193 <<<<<<<< Czekam i POZDRAWIAM ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum