|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Fallen Angel
|
![]() Dziś wysłem Parcela z mojej jedej postaci do drugiej. Choć koeś jest z Carlin wysłalem go do Ab. Wcześniej zawsze tak robiłem i działało a teraz parcel zniknął. Nie ma go ani jedna postać ani druga. Nie wie ktoś dlaczego i czy moge odzyskać rzeczy?
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() Przypomnij sobie, czy napewno dobrze zapisałeś dane adresata na labelku. A może nie trafiłeś do skrzynki i pod Twoją nieuwagę ktoś zwędził Ci paczkę sprzed nosa? Szansa na odzyskanie rzeczy z paczki ą bardzo mierne... jeśli wiesz, że źle zaadresowałeś paczkę, przypomnij sobie, czyje imię tam wpisałeś. Następnie zaMSGuj do tej osoby o sytuacji. Twoje szanse wynoszą 1% - nie warto próbować (chyba że wysłałeś tam coś naprawdę cennego).
![]() |
#3 |
Fallen Angel
|
![]() Napewno wszystko napisłem i wsadziłem karteczke. Wyśłać też musiało bo żaden inny parcel obok nie leżał.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Mi sie wydaje ze miales literowke w adresie-innego wytlumaczenia nie ma... Sprobuj napisac do jakiegos GMa co sie stalo i popros o pomoc...
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() chyba juz byl taki topic...jakis koles caly eq wysylal i wszystko poszlo sie je..c!! (mozliwe ze to bylo na forum gery.pl)
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2004
|
![]() Ja kiedyś wysłaem parcela z ab do carlin z 5k i nie zauważyłem, że został on na skrzynce i poszlem do carlin patrze a tu nie ma parcela to wracam do ab i leżał dalej
![]() a zeby nie bylo offtopicu to tak jak koledzy wyżej powiedzieli pewnie zły adres (może jakiś bug w grze ale wątpie) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Jest to parcel bug... zdaża się bardzo żadko, ale jednak zdarza sie... Nic na to nie poradzisz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2004
|
![]() Terz miałem coś takiego parcel nikt nie zwędził bo nie robiłem tego w depo tylko przy jedenj z bocznych skrzynek w venore. Nick musiał być dobry bo go skopiowałem. Kłade na skrzynke, paczka znika, ide do ab, a tam pusto
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
![]() |
![]() No jak pech to pech
![]() ![]() |
![]() |
![]() |