Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 18-08-2005, 09:54   #1
schnappi
Użytkownik forum

schnappi's Avatar

Data dołączenia: 06 07 2005

Strzałka char ciagle online

otoz mam problem z którym sam sobie nie mogę poradzić , mailem jakos tam zwalona postac na servie mythera (tylko po to zeby kupic domek kumplowi) a teraz keidy chche sie lognac na thorie czy tez na inny server pojawia mi sie "you may only login with one character of your account at the same time"
sprawdzam na tibia.com online ejst ten zwalony char , wbijam na niego siedzi w dp i nie ma x (czy tez mieczyków,swordów) wylogowuje sie normlanie i chce sie zalogowac na inny server z tego acc a co sie okazuje ..... QPA nadal jest napis ze tylko jeden char mzoe byc online rozmawialem z tutorami na tamtym servie oni twierdza ze mam poczekac do restartu, ale cos czuje ze takie cos sie jutro powtorzy po prostu ich nie kompetencja mnie dobija, dlatego tez pisze to tutaj moze ktos mi pomoze ( na tibia.com tez juz jest ale licze na to ze tu mi ktos szybciej pomoze)
schnappi jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 18-08-2005, 09:56   #2
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Emirates Stadium
Wpisy bloga: 3

Stan: Niegrający
Domyślny

Może ktoś się na niego wbija ?Dzieliłeś się kontem z kolegą ?Jeżeli tak to może robi Ci na złość i cały czas się wbija żebyś Ty nie mógł się zalogować.
@Down:
Hmz,no to ciekawy ten Twój przypadek...poczekaj do restartu servera,to powinno pomóć gdyż wtedy wywala absolutnie wszystkich...

Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 18-08-2005 o 10:06.
Yoh Asakura jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-08-2005, 09:59   #3
schnappi
Użytkownik forum

schnappi's Avatar

Data dołączenia: 06 07 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gohan-san
Może ktoś się na niego wbija ?Dzieliłeś się kontem z kolegą ?Jeżeli tak to może robi Ci na złość i cały czas się wbija żebyś Ty nie mógł się zalogować.
nie mam sharingu konta gram sam, keidy rozmawialem z tutorem poweidzialem zeby on dodal mnie do vip a ja sie wylogowalem na 5 minut i on powiedizal ze bylem ofline a na tibia.com non top online bylo napsiane a keidy probowalem sie wbic na chara jakeigos to i tak bylo ze nie mozna bo jeden tylko mzoe byc online

@Up
wiem tak mi poelcil tutor ale to bedzie zmarnowane 4 godziny bo restart o 12/00 a cos czuje ze taki problem moze sie powtorzyc i nie wiem co mam zrobic moglbym sprobowac delete character w czasie restartu servera ale wtedy problem rozwiaze sam a ja chche odszkodowanie mzoe jeszcze otrzymac ;d, a jak bym usunal tego chara to pewnie ten blad przezucilby sie na inengo chara i tak w kolko ....

@Edit
Dieki za pomoc ;/ bede uszczesliwiony kiedy jakis modek by looknal ( na pewno jakos da sie to wyjascnic ) -.-

Ostatnio edytowany przez schnappi - 18-08-2005 o 10:29.
schnappi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania