|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2005
Lokacja: Krosno
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dzielnicowa
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sacrum
Świat: Aldora
Poziom: 92
Skille: 84/81
Poziom mag.: 6
|
![]() Witam wszystkich. Mam pytanko odnośnie blokowania Giant Spidera. Chcialbym się w najbliższym czasie wybrac na GSa z kolegą druidem. Sam mam knighta na 30 lvlu ze skillami 68/68 i prawie 5 mlvl a kolega druida z lvlem 20 i 36 mlvl. Widzialem SSy z miejscem gdzie bloczy się pojedynczego GSa a druid z mino archerami stoi bezpiecznie za plecami blokera i naparza z hmmów wraz z minoskami GSa. Pozostaje tylko pytanie "Czy dam rade go bloczyć nie tracąc masy uhów i przede wszystkim nie zaliczając deda? ". A jeżeli nie mam najmniejszych szans to napiszcie prosze z jakimi skillami i eq można już blokować "Pajączka", aby stało się to w miarę opłacalnym interesem.
Ostatnio edytowany przez Miracle - 17-08-2005 o 21:25. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2005
Imię: Matizz druid
Profesja: Knight
Gildia: Gibbon Squad
Świat: HARMONIA
Poziom: 31
Skille: 61/60
Poziom mag.: 4
|
![]() yO... Gs'y różnie bywa raz ci moze zlootowac sie k- legs a raz -1 gp....
z skillami 70/70 mozesz spokojnie bloczyc gs'a a z eq _> c arm ; warrior / crus helm ; plate/ k-legs ; pammy ;bright ; medusa/vamp/demon shield .. i oczywiscie uhy.. ![]() ... Druid dobrze moze zabijac gsy najlepiej bursty , hmm + 2x minoarcher... A jesli chodzi ci o resp TO napewno Blood herb ... xD powodzenia ... Comment plx.... |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2004
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Aktywny gracz
Imię: Grejz
Świat: Secura
|
![]() Skille i lvl spokojnie wystarczaja. Eq to jakis k-set i crown shield oczywiscie moze byc lepszy. Co do zwrotu to bywa roznie raz poleca 2x k legs innym razem kase i 2 plate armory. Do ciebie jako blokera zastrzezen nie ma ale shooter za slaby ogolnie z 1 shooterem przy takim lvlu nie masz praktycznie szans sie zwrocic lepiej wez 2+ shooterow. Co do miejsc blood herb bo w innych miejscach ryzyko ze shooterzy padna jest duze.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: Kleosin
Imię: Onea Xia
Profesja: Sorcerer
Świat: Nerana
Poziom: 36
Skille: 21/29
Poziom mag.: 41
![]() ![]() |
![]() Ja swojego pierwszego gsa blokowalem na blood herbie
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: Daleko
|
![]() spokojnie dasz rade, ale mam pytanie czy ten sposob po update jeszcze dziala?
bo potwory teraz respia sie nie regularnie, tak? jezeli tak, to chyba sie juz nie da huncic w ten sposob, ale nie jestem pewien. |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() omg... 515 hp masz a gs moze uderzyc cie max za 200+ choc knighta zadko tak bije z tarcza, wiec idz sam sprawdz ile stracisz uh i czy ci sie oplaca isc z tym druidem ... pozatym ja jak chodzilem blokowac gsy to tylko na poh, poniewaz shooter stal pod schodami swiatyni a ja biegalem po gsy i nie musielismy czekac na resp tylko 1 za drugim padal, skille mailem ponizej 70 eq slabe a tracilem 2 uhy max na gsa, gdy bil go pall z 80 distem a ja mialem okolo 40 lvlu.
|
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Candia
Poziom: 78
![]() |
![]() Omg po co dobre eq na gsy
![]()
#8 |
Guest
|
![]() Troche uhow pojdzie..
i na gs raczej sie nie dorobisz ![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2005
Lokacja: Zamość
Imię: Esmersharr
Gildia: Raiders of Rohan
Świat: Guardia
Poziom: 31
Skille: 74/74
Poziom mag.: 4
![]() ![]() |
![]() A czy ja dam rade ?? Mam fsa, k-armor, t-shield,crus-helmet,p-legi. Ze mna idzie dwoch palladynów z lv 20 i 23 a ich skille po ok 60.
The Best solo : Dragon The Best team : Giant Spider Ostatnio edytowany przez Cahir Mawr Dryffryn - 28-08-2005 o 16:10. |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: W moim pokoju
Imię: Pogromca Matthas
Profesja: Paladin
Gildia: SZUKAM
Świat: Julera
Poziom: 24
Skille: 66/43
Poziom mag.: 11
![]() |
![]() Ja bym chcial sie zapytac czy cos takiego wyjdzie. Wyjdzie postawic pod soba skrzynke a wokul siebie (fire, energy..) fieldy i nawalac gs z luku. CZy on by latal wokuj tego ognia i by mnie nie atakowal czy odrazu mnie rozwali? I czy moze walnoc poison fielda na mnie jak stoje na skrzyni? Jesli tak nic nie robi to na gs mozna chodzic na 8 lvlu
![]() |
![]() |