|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Więc tak trenuje sobie dokładnie 10minut temu z kumplem na party i podchodzi red skull drut z sumowanym archerem zabil mnie wlogowalem sie w swatyni a w tym czasie ten drut zabił kumpla a mi sie pokazął komunikat 14:31 Warning! The murder of Fast Paul was not justified.. czyż to nie jest bug? ja nikogo nie zabiłem a mam cierpieć a jak by mi red wyskoczył , trzeba cos z tym zrobić.
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() a atakowales czyms tego pk bo jak walnoles f bomb albo e bomb to liczy sie jako ty bo ostatni hit byl twuj albo cos takiego albo nie zrozumiany bug
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: Dziura nieopodal Thais
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Adamrosz
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 42
Poziom mag.: 55
|
![]() @down
Trudno ciebie zrozumieć, bo piszesz trochę pobieżnie ![]()
Ostatnio edytowany przez Shein Silvershadow - 18-08-2005 o 16:28. Powód: :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Eeee... Ty i Twój kolega treniliście, przyszedł PK, zabił Cie, zabił kolege Twojego w momencie kiedy ty byłeś w Tample i Ty miałeś Warninga? Dziwne... ale treniliście tak, że Ty go klepałeś i zabierałeś dużo życia??? Ale to by tego nie wytłumaczyło... To jest żeczywiście dziwne...
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2004
|
![]() No widać że taki jest bug , nawet ja tego doświadczyłem...
Wszytko chodzi ,że robisz asyste w Pekowaniu.... No jest to nie uczciwe i powinni to naprawić. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |