|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() ![]() A tu padlem ![]() ![]() a tu chatka byla mojego kuzynka i jego bylego kolegi niestety niem juz go znami odszedl nazawsze.. ![]() ![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() Skomentuje to tak: Ivul cziter! Takich tu nie lubimy i bijemy!
Btw. pisze się mój a nie muj -.-" Bykom-stop! Ostatnio edytowany przez Hieyan - 17-08-2005 o 19:36. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Hupefupe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 127
Poziom mag.: 8
|
![]() Sa tylko 3 screeny wiec za bardzo nie ma czego komentowac. Pozatym na 1 screenie widac na dole napis: Full light:ON czy cos takiego
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2005
|
![]() ,,cziter'' i ,,paker'' topic w cebrzyku zanim zaczna szkodzic
add: takich tu nie lubimy |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
|
![]() Cieszysz sie z własnego deda!! Ja p******e...
![]() Ale co tam zyje sie dalej (boshe) Ostatnio edytowany przez Sirriel - 17-08-2005 o 19:52. Powód: boshe -.- |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2005
|
![]() Screeny nic specjalnego nie przedstawiają...
Apropo cheatów to nieznam palla który nieużywa TibiaGG (sam używałem lecz skońćzyłem z tą grą), ale coż będzie mieć haka to trudno, jego wina... Pozdro Ahh, do właściciela tematu, słowo "mój" bo "moje" pisze sie przez "ó" zamknięte. Ostatnio edytowany przez Eranid - 17-08-2005 o 20:02. |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Niema co komentowac, tylko 3 ss?
![]() ![]() Ja bym sie niemógł sie cieszyć ze sfego deda. ![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Demon helmet i mss a zaraz obok p-legi? ;dddddd
Buehehehe ale sie usmialem ;F, nie uwazasz, ze te 3 ss'y mowia duzo o twoim qzynq? (ironia jak cos :F) |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 07 2005
|
![]() @Eranid
Wypraszam sobie, ja nie uzywam zadnych cheatow i nie mam zamiaru.. nie chce stracic eq/postaci. @topic Malo ss.. wiec nie ma co comment ![]() Ostatnio edytowany przez Inoss666 - 17-08-2005 o 20:24. |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() Cytuj:
ehh to co robi ten napis n dole ekranu "Full light: on!"? zreszta mi to wisi czy ktos tego uzywa...^^
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 07 2005
|
![]() @morwi
Mi tam wisi czy ta osoba uzywa cheatow.. ale Eranid powiedzial ze nie zna pallka co nie uzywa cheatow.. a ja jestem palladynem i nie uzywalem. |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2005
|
![]() Cytuj:
; d Ps. mi też wisi czy ta osoba używa cheatów >.> |
|
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 08 2005
Lokacja: Toruń
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() poniewasz tych plate legow bylo pelno i nie bylo co znimi zrobic a nioby kupowaly w calrin ale musialy byc na widoku poniwasz nie chialo sie mu jzu pisac sell !!!! poczekajcie dzis wieczorem mi dosle scriny all a jest tego troche to sobie pogladacie
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() A czemu się tak chwalisz tym, że jesteś kuzynem Baxa Sho? W każdym screenie " Mój kuzyn Bax Sho", co podnieca Cię to czy jak?
A niestety: Screenów już nie zobaczymy. Ban ![]() Down: Masz mnie na myśli?
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. Ostatnio edytowany przez kaczi - 18-08-2005 o 18:27. |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Malbork
Stan: Tutor
Imię: Bubble
Profesja: Elder Druid
Gildia: Sprite & Bamboocha
Świat: Isara
Poziom: 220
Skille: 100/100
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() huh, kiedyś kolega mi powiedział, że jak chce sie pośmiać to wchodzi na onet.pl
Ja, jak chce sie pośmiać to wchodze na Tibia.pl :s Naprawde, autor inteligencją sie nie popisał skoro daje screeny z dowodem używania 'wspomagaczy' przez siebie samego ;c zresztą, co te screeny miały ukazywać? twój dead? ;< A co do postów poprzedników to n/c (moge sie tylko domyślać, iż wasze IQ ni eprzekracza 100 ;c)