|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() mam taki problem:
gdy wlaczm tibie (nie zadne boty itp) cale okno mam w jakis kropkach,kreskach,w porzadku jest tylko to okno po lewej (login,options itd).gdy sie zaloguje jest to samo,z tym ze normalnie wygladaja okna 'battle','vip','eq' itd...moge rozmawiac na default,z vipami itp,a obraz gry jest zepsuty;/ tylko widac WSZEDZIE loginy innych uzytkownikow...gdy wlacze okno (np) 'options' i je "wylacze" to ono mi sie naklada na ekran gdy co robic?! moze karte graficzna mam kiepska? z gory thc |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Ostrów Wlkp
![]() |
![]() 1.Usuń tibię
2.Ściągnij tibię. KLIK 3.Zainstaluj tibię. 4.Uruchom tibię. Jeśli to nie pomogło to polecam wgrać najnowsze sterowniki do twojej karty graficznej ![]()
#4 |
Redaktor
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów
|
![]() Byc moze masz slaby procesor oraz malo pamieci RAM, czy problemy wczesniej wystepowaly?
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() nie,normalnie gralem,tylko dysk padl i trzeba bylo wymienic,wiec chyba sterowniki musze sciagnac
![]() dzieki |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2005
Lokacja: Deep in swamp
|
![]() Masz wylaczone efekty swiatla...
MENU > GRAPHIX > ADVENCED > SHOW LIGHTS EFECKTS Jeżeli sie nie da tego zaznaczyc przeinstauluj directxa i strerowniki karty graficznej : ]
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() bawie to sie kultularnie klockami lego a o tym -> tibia.spr nic mi nie wiadomo;p (czyt.nie)
|