|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 01 2005
|
![]() Chciałem zwrucici uwage że niepiszecie gdzie można zrobici lub koło czego piszecie na przyklad w famili brooch dzięki niej można dostaci sie na statek niehodzi oto zebysicie muwili jak wykonaci itp hodzi oto żebysicie ludzi naprowadzili na quest tylko naprowadzici
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Jeśli napiszesz to po Polsku, jest szansa, że Ci odpowiem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Moje tłumaczenie (Chyba dobre ![]() Chciałem zwrócić uwagę, że niepiszecie gdzie zrobić quest lub koło czego, tylko piszecie co można zrobić z itemem z questa, niechodzi oto żebyście mówili jak wykonać quest itp. Chodzi tylko abyście naprowadzili na niego. Btw. Jak czytałem za głowę się chwyciłem ;/ |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Isara
|
![]() Mniej więcej rozumiem o Ci chodzi. I odpowiedź brzmi tak:
Tutaj jest zakaz pisania o całkowitych rozwiązaniach questa, możemy mówić dla przykładu że Family Brooch jest schowana gdzieś w podziemiach ghoustlandu, a pilnują jej nieumarli - to jest ok. Ale mówienie, że Family Brooch znajduje się na mapie w miejscu 2b, idziesz tam korytarzem,zabijasz ghoule, potem schodzisz w dół mówisz do NPC xx hi,brooch,yes i on daje Ci klucz który otwiera drzwi za którymi leży Family Brooch - to już jest quest spooling. |
![]() |
![]() |