|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 08 2005
|
![]() często trzeba szybko sprawdzić informacje o jakiejś postaci, jednak wejście na tibia.com, dział postaci, wpisanie nicku troche zajmuje. Dlatego postanowiłem napisać program, który pobiera dane o postaci z Tibia.com i je wyświetla co nam oszczędza sporo czasu. Coś takiego było napisane jako wtyczka do Firefox'a , jednak nie wszyscy urzywają tej wyszukiwarki, więc program jest wygodniejszy
![]() przykładowy wynik wyszukiwania : ![]() Link do programu : http://rapidshare.de/files/4143171/S...staci*********** (zmieniłem ten "lewel" ![]() Ponieważ to jest program oczywiste jest rozszerzenie ***** , ale zapewniam, że program jest czysty (zresztą możecie sprawdzić sami ) . Jeśli jakiś moderator będzie chciał sprawdzić source moge mu je wysłać (program napisany w delphi) Ostatnio edytowany przez Karielif - 19-08-2005 o 15:26. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() hmmmmmmm.A to nie keyloger?Czas żależy od internetu,ja mam łącze 512kbs/sec (oczywiście nie chwaląc się) i mi działa dobrze,a tibie com itak mam zawsze włączoną grając w tibie bo czasem się przydaję,jak musze coś sprawdzić.
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dalader
Profesja: Knight
Świat: Azura
Poziom: 70
Skille: 90\90
Poziom mag.: 6
![]() ![]() |
![]() ja też mam zaisaną całą sesje w operze tylko o tibii , bez niej nie odpalam wogóle gry. pomysł niezły, użytkownikom firefoxa napewno nie zaszkodzi... ( chyba że kl)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2005
Lokacja: 5:!
Stan: Niegrający
|
![]() bardzo fajny progs, ułatwia życie
![]() aha kto mysli ze KL: AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing UNA Found nothing VBA32 Found nothing |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Gdynia City
![]() |
![]() Wygląd programu pozostawia dużo do życzenia : >
'lewel' lmao A nie lepiej trzymać ciągle stronkę tibia.com otwartą?
![]() |
#6 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2004
Lokacja: Gdzieś daleko... W odległej galaktyce...
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
![]() ![]() |
![]() Ja bym tam tego nie ruszal
![]() Wystarczy miec na pasku strone otwarta i wystarczy nick wpisac i wszystko masz ![]() A jezeli komus jest az tak trudno otworzyc ta strone to polecam dodac ja do "Ulubione". Link: http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Pierw myślałem, że virus, ale nawet jeśli nie to Oracle Ownez anyway
![]() Btw. Radzę nie ściągać tego programu z innego jak z linku podanego w tym topicu, skąd macie pewność, że ktoś nie ściągnie tego programu (czystego) i nie zbinduje z np. PK? Tak było w przypadku Oracle, mam nadzieję, że w tym przypadku tak nie będzie. I zmień ten "Lewel" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() 2. Już zmieniam, zapomniałem ![]() |
|
![]() |
![]() |