![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Gothar to nie co innego jak kolejna gra typu MMORPG. Praktycznie w całości oparta na grze LoTGD lub jak kto woli LOTRD. Legend of the Green Dragon jest kolejną grą na licencji GNU, kótrej pliki źródłowe są ogólnodostępne tym samym mogę się zająć jej ulepszaniem. Czemu się tym zajmuje? Ponieważ czasem nie mogę patrzeć na błędy w grach i przeróżne nie dopatrzenia i luki tym samym naprawiam lub konstruuje co się da nawiązując tym samym wiele przyjaźni Wink.
Gothar: Czas Myśliwych [bo taki teraz nosi gra tytuł], jest oparta na opowiadaniu fantasy, która w znacznym stopniu opowiada dlaczego i po co znaleźliśmy się w świecie pogrążonym przez chaos i terror który sieją tytułowe "Zielone Smoki". Faktem, który ucieszy graczy będzie to iż gra będzie dostępna tylko i wyłącznie w wersji polskiej i angielskiej [ta druga później]. I historia będzie całkowicie stworzona przez Polaków Wink Tym razem już na samym początku będzie można zaobserwować nową wspaniałą grafikę oraz widoczne linki, które na pewno pomogą w rozgrywce jak chociażby link do podręcznika gracza. Zawierający wprowadzenie "nowych" do świata myśliwych. Celem przewodnim gry nadal będzie zabicie jak największej ilości smoków zdobywając tym samym coraz to wyższe poziomy postaci. Dlatego zachęcam także do czekania na "Gothar: czas myśliwych" ponieważ mogę się założyć, że dla niektórych z Was będzie to wspaniała przygoda. Grą możecie znaleźć pod adresem: www.logd.xt.pl Serdecznie Polecam! Smile
|