|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 09 2003
![]() |
![]() Ludziska jesli macie jakies fajne filmiki z tibi takie jak napszykład pokazany ten na forum jak koles zabija gs to moze wstawicie tutaj co wy nato moze cos pszynajmniej oglodniemy doczasu pojawienia sie tibi moga byc tez zdjecia jakies z wypraf
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2003
![]() |
![]() O filmy jest naprawde trudno sam widziales ten filmik o zabijaniu Gs -a trwal chyba z 2 minuty a zajmowal 80MB jak by ktos poszedl na wyprawe na smoki lub BK to wyprawa ta trw wiecej niz 2 minuty. Pomysl sobie ile zajmowal by taki filmik.
Zdjecia mozesz ogladac w dziela zdjecia jest tam duzo fajnuch zdjec. Pozdro i dozobaczenia w Tibii (oby jak najszybciej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 09 2003
|
![]() ALO
GDZIE MOZNA DOPASC TEN FILM Z GSEM? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() GDZIE SA JAKIES FILMY O TIBII??????????????? ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?(
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2003
|
![]() ja mam jeden filmik jak zabic wildworiora nie wiem czy wam sie do czegos przyda ale zobaczycie w jakich warunkach musielismy grac kiedys w tibie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2003
|
![]() aha jak ktos chce niech pisze do mnie na gg udostepniam do sciagniecia muj nr. 1257396 udostepniam go równiez na kazie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 09 2003
|
![]() podaj jak go na kazie udostempniasz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 09 2003
|
![]() ja mam film z tibi jakies 200 screen shotow i puszczas sobie w czestotliwosci co 1 sekunde ic wyglada jak film korkometrazowy
|
![]() |
![]() |