![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Kolacja
|
![]() No właśnie na to wychodzi.Potwór będzie Cię więcej razy uderzał zanim zatruje, ale jak zatruje to będzie odejmowac tyle samo co zawsze.Np. poison spidery i waspy mnie teraz bardzo rzadko zatruwają chyba że w większych ilościach wtedy jakieś ciosy idą na tarczę, a jakieś na pancerz i któryś musi zatruć
![]() EDIT: Mój 150 post ![]()
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
![]() |
![]() Hmmm a mnie to troche zastanawia, bo jak ja czasami dostawalem w zbroje to mnie nie zatruwalo, a jak nastepny raz dostalem to juz mnie zatrulo... Troszku dziwne, nie ?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2004
|
![]() Jak dostaniesz cios w zbroje od potwora, który zatruwa to masz 50 % szans , że zostaniesz zatruty. I o ile wiem lepsza zbroja nie zmniejszy szansy zatrucia.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2004
Lokacja: Rivia ;)
![]() ![]() |
![]() zgadzam się z resztą przedmówców
![]() zdaje mi się również, że na to czy zostaniesz zatruty ma wpływ nie tylko zbroja ale i potwór... ale ja to ne wiem ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() A mnie czasami poisonuje jak w tarcze dostane...Mi sie wydaje, ze to zalezy od stworka-zatruje, nei zatruje...Na snejka to jak masz leather seta to cie nei zatruje, poison spider to moze zatruc nawet w p-secie(glupi s***syn jak ja nienawidze jak chodze po kopalniach i nagle mnie taki &^&*^&*%^%^$$% walnie...), scorpion zatruwa chyba prawie zawsze... Wasp chyba podobnie jak poison spider...
Inaczej-potworek moze trafic do krwi, trafic i zadac 0 obr., lub nie trafic-jak sie zdarzy to pierwsze lub drugie, to jest jakastam szansa(zaleznie od potwora) na poison...Np poison spider-trafienie do krwi na 100% poison, trafienie za 0 obr-jakies 30%... I bez znaczenia czy w tarcze czy w armor...(czy chmurka czy kreski ![]() Takie sa moje obserwacje ![]()
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2004
|
![]() na posiona jedna rada szybko ubij trującego owada hahaha
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2004
Lokacja: Piła
|
![]() Jesli atakuje cie potwor ktory zatrowa i jego atak skonczy sie na tarczy ( nie przebije sie przez twoja obrone) to nie ma szans by cie zatrul. dopiero gdy dostaniesz w zbroje to jest jakas tam szansa ale nei znam dokladnie.
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
|
![]() dokładnie,
ale nie ma co i tak niskie lvl wieja bo mysla ze to Cię goni gs ![]()