|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2006
Stan: Niegrający
Profesja: Brak (Rookgaard)
|
![]() Witam. CHciałbym wykonać drugi poziom areny. 54 ek 75/74 skille axe czy dam rade? Jak mniej więcej dobre są potworki na arenie?
@down A jak uciekne to co się stanie? Bo tyle rzeczy słyszałem że już nie można więc nie wiem ;/ @ dzięki all Ostatnio edytowany przez demoninator - 15-12-2007 o 23:09. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Jugenoth
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Radzim
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Shadows of Sanity
Poziom: 210
|
![]() Otóż, potworki z 2 areny nie są trudne, wystarczy się jedynie dobrze potionowac.
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam przed chilą wykonałem scrapper arene 50 ed niemasz sie co obawiać jedynie troche ostatniego tak jak pan up
Akcja Stop Glupim Tematom Jesli jestes przeciwny tworzeniu glupich tematow np:narzekajacych na upade 8.0 Skopiuj to do swojego opisu http://forum.tibia.pl/usernote.php?do=newnote&u=103055 napisz mi notke ![]() http://www.fasole.pl/default.asp?id=27395 << zarejestruj się mozesz zarobic na darmowego pacca Ostatnio edytowany przez Kiepa - 15-12-2007 o 21:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 12 2007
Lokacja: Opolskie
Imię: Aveladius
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Poziom: 80
Skille: 81/80
Poziom mag.: 6
|
![]() Ja drugą arenę zrobiłem na 45 lvl'u.. W sumie lajcik, jedynie hardcore byl z tym ostatnim potworem..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 12 2007
Imię: Lord Aiwaho
Profesja: Elite Knight
Poziom: 62
Skille: 77/76
Poziom mag.: 6
|
![]() Ja wykonałem Arene Scapper na 52 poziomie EK. Nie masz się czego obawiać, ale weź z 3 bp strong health potions i zdeka mana potionów, bo trochę exori będziesz musiał użyć na dwóch ostatnich potworkach. Dodatkowo polecam Dwarf Ring (Anty-Pijak).
|
![]() |
![]() |