![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: piFpaF || Alchemicki dom cudów ||
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Prawym na mape bitową(bmp.), edytujesz, nastepnie dajesz zapisz jako...
I w formacie rozszerzenia zaznaczasz JPEG(czyli JPG.) I gotowe =c
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: 4D
![]() |
![]() W Paincie:
Plik > Zapisz jako... > Zapisz typ jako... i wybierasz format. Tak samo format zmienia się w każdym innym programie graficznym. |
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Potrzebujesz jakiegos programiku - przegladarki - konwertera. Ja osobiscie polecam 'Irfan Viewer'. Mozna go sciagnac z www.download.com, w necie mozna tez znalezc spolszczenie do niego.
Obsluga programu nie powinna nikomu sprawic problemow, jest bardzo intuicyjna a sam program ma bardzo duzo mozliwosci i innych bajerow.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. Ostatnio edytowany przez Magus - 22-08-2005 o 16:05. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2004
|
![]() Mozesz to zrobic praktycznie kazdym programem graficznym.
Polecam tego co mowil Magus. Poniewaz mozesz wybierac z jaka jakoscia ma on byc zapisany. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]()
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
![]() |