|
Notki |
RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 08 2005
Lokacja: Gdzies w necie
Imię: Nonamek
Profesja: Druid
Świat: Julera
Poziom: 18
Skille: 18/18
Poziom mag.: 23
|
![]() Polecam wszystkim ta gre.Jest to gra w ktora sie gra na przegladarce tak jak w np.Ogame,thecrims tylko ze tutaj wcielamy sie w postac np.zlodzija,barbarzynce,maga,kowala itp. akcja gry rozgrywa sie w sredniowiecznych czasach fantasy.Jest bardzo rozbudowana np.mozna miec wlasne kopalnie,napadac na innych graczy,brac slub z innymi,mozna byc np.burmistrzem miasta,mozna miec swoj domek a nawet straznce.Po wybraniu rasy i profesi normalnie jak w grach mmorpg dostajemy levele ,dodajemy statystyki itp. GORACo POLECAM!!!!!!!!!!!!!!
Mistyczna kraina |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2004
Lokacja: Br|aniewo
Stan: Niegrający
Imię: XxXXxxX
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Użytkownik forum
Świat: Forum
Skille: 0/0
![]() |
![]() Ta mistyczna kraina to stare vallheru co popsuli kiedys byla fajna gra a teraz
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() O ile mnie pamięć nie myli, jest to już piąty link na tym forum, do gierki na silniku Vallheru. Nie sądzicie, że to przegięcie? -.-'
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2005
Lokacja: Stormwind
![]() ![]() |
![]() Baaardzo dziwna gra wogole niekapoje o co w niej chodzi :/
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Nawet maila rejestracyjnego nie mozna dostac -.-'' czekam pol godziny i ... i nic ... juz podalem na wp.pl na onet.pl , o2.pl i tenbit :/
@edit ... no dobra doszlo @2edit ... zaraz pekne ze smiechu ... dostalem maila wszystko ok pisze zebym sie zalogowal loguje sie pisze : Błąd przy logowaniu. Jeżeli nie jesteś zarejestrowany, zarejestruj się. W przeciwnym wypadku, sprawdź pisownię i spróbuj jeszcze raz. Mysle sobie dobra moze sie machnolem z pospiechu biore "zapomnialem hasla" dostalem inne haslo w mailu kopiuje i wbijam nowe haslo : Błąd przy logowaniu. Jeżeli nie jesteś zarejestrowany, zarejestruj się. W przeciwnym wypadku, sprawdź pisownię i spróbuj jeszcze raz. ha ha suuuuper gra -.-''
Mess with the best, die like the rest... Ostatnio edytowany przez PinGOnE - 25-08-2005 o 22:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() @up
A to dziwne, ja chiba jakiś zboczony jestem bo mi mejl przybył odrazu, poczym kilknałem w link aktywacyjny i nie miałem problemów z logowaniem.
![]() |
#7 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() rotfl "kiedys była dobra" przeciez to shit ta Mistczna kraina ....
100 razy lepsza jest ![]() Gram tam juz tydzien i mam 20 level exp za potwory jest bardzo duzy ! Za pierwszym razem zdobyłem 4 level ! |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
|
![]() Juz sie zarejestrowalem i chociaz gra wydaje sie dosc prymitywna mnie wciagnela.Jakby co to jestem kserxis
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
|
![]() Gra jest naprawde spoko ale zeby sie gralo dobrze potrezba duzo ludzi (narazie 2 dni gry i 43 zarejestrowalnych osob
![]() |
![]() |
![]() |