|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: olsztyn
![]() |
![]() Witam all serdecznie. Mam taki pytanie: czy jeżeli będe robił lootbaga expiąc na dwarf guardach elitkiem lv 60 skille 84/83 to zwróci mi się za uhy? I może zarobie jeszcze co nieco? Do tej pory expiłem ciągle w tombach, tam wynosiłem 10 k kasy i 10 k lootu na dzień. No i run dużo nie szło. Ale już od 60 lv wolno się tam expi więc szukam czegos bardziej kąkretnego, tak żeby zrobić dużo expa i kasy. Koledzy mi radzili żebym poszedł na guardy ale nigdy tam nie byłem więc nie wiem co i jak. Jeśli ktoś tam kiedykolwiek expił i wie co i jak to informacje plx albo jeżeli macie jakies inne ciekawe propozycje expowisk chętnie posłucham
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() guardy zabardzo cie prac nie beda (nie powinny przy takim lvl i skillach)
kolo krola w kazz od 1 do 6 guardow mozna wypuszczac po 1 przez drzwi i zabijac resp mniej wiecej co 3-5 minut(najlepiej przyjsc na ful resp potem isc do kopalni polazic i znowu kolo krola) (jakies pytania co do guardow krola na priv) Ostatnio edytowany przez Oskar111 - 27-08-2005 o 12:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Szczecin- Pogodno
![]() |
![]() na guardach sie expi szybko jednak loot lepszy jest z soldkow
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 03 2005
Profesja: Knight
Świat: Lunara
Poziom: 10
Skille: 46/47
Poziom mag.: 2
|
![]() @Oskar111
maxymalny resp przy królu - 4 @topic Jasne idz do labiryntu z guardami , zwróci się za uhy 100% jak zrobisz lootbag , może nawet coś zyskasz ale exp jest ogromny . Kolega zrobił z 60 lvl , 100 lvl na guardach w 2 miehy . Btw : zajmuj szybko guardy , najlepiej przed SS bo jak ktoś tam wbije to na 4h minimum ![]() Ostatnio edytowany przez PharadoX - 27-08-2005 o 14:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 08 2005
|
![]() tak guardy to dość dobra inwestycja
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 08 2005
|
![]() z takim levelem i skillami to ty mozesz nawet isc na dragi i dl'e lub necro (jesli masz pacca) dobre eq dobry skill i uhy= mozesz zablokowac prawie wszystko (oprucz demonuw i behemotuw) jesli solo to jak muwilem na poczatku i pamietaj ze z prawie kazdego potworka moze sie zwracac za uhy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2005
Lokacja: Krosno
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dzielnicowa
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sacrum
Świat: Aldora
Poziom: 92
Skille: 84/81
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: olsztyn
![]() |
![]() Dzięki za pomoc. Tak dokąłdnie chodzi mi o takie expowisko gdzie mozna zarobić dużo kasy przedewszystkim no i expa. Expiąc w tombie zarobiłem od 50 do 60 lv około 450 k kasy, tyle ze uhy sam sobie robiłem uhmakerem. Wiem dobże że jak bym miał robić uhy na expienie na guardach to by było 1 dzień expienia 3 dni robienia
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 101
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Co do tematu to weż pare bp uh i wbijaj do kopalń ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Ełk
Stan: Aktywny gracz
Imię: Vesper Drago
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ragazzi Dolci
Świat: Xantera
Poziom: 104
Skille: 90/86
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Ostrów Wlkp
![]() |
![]() Guardy= nice exp , dużo kasy - uhy = dobrze na plusie
Soldki= troche słaby exp (dla high lvla) , dużo kasy = dobrze na plusie (no uh) Ja bym wybrał guardy bo wylatują takie komedyjne rzeczy jak steel helmet , double axe (rzadko) =/ ale i tak polecam ![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 08 2005
|
![]() Człowieku ja swoim 69 elite na guardach zbierałem 60k z loota przez nocke (8h) a uhów schodziło max 5bp
|
![]() |
![]() |