|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam pytanie nie wie, czy mnie ten gość nie oszuka. Mianowicie sprzedaje GTA SA oryginał na DVD za 25 zł + 7zł przesyłki, ale co to znaczy przelewem? bankowym czy jak no i czy nie jest on jakimś oszustem macie tu link:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=61635296
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() Jesli nie wiesz co to znaczy przelewem to nie powinienes kupowac przez Allegro.
WHU - GSE Ostatnio edytowany przez kidler - 24-08-2005 o 13:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: Radzionków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Zzauważyłeś też, że pozostało 9dni do końca aukcji? Czyli ona może spokojnie osiągnąc 100+zł.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 01 2004
![]() |
![]() Aukcja za 9 dni będzie w granicach 150zł, a formą zapłaty jest przelewe bankowy, tak jakbyś kupował PACC przez tibia.pl, poradników jest dużo - poczytaj.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Przelew to przelew. Idziesz z mama do banku prosisz zeby przelala szmal ze swojego konta na konto tego goscia, doliczasz prowizje za operacje bankaowa i czekasz az Ci przysle towar.
Btw, ja bym od niego nic nie kupil. Gosciu nie ma ani jednej sfinalizowanej aukcji, nie wiadomo czy to oszust czy dobry czlowiek. Jestem uczulony na takich.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2005
Lokacja: PGS land
|
![]() Majac 11 lat sam bym sie na twoim Miejscu nie bawił z Allegro
![]()
SZALIK--30 złotych,KOSZULKA--80 złotych.Byc kibicem Lecha--bezcenne ^^ Palka 40zł,kominiarka 20zł. Obita morda po meczu: Bezcenne Chcesz zobaczyc co inni o mnie sadza kliknij TEN LINK Chcesz mnie skomentować?? Daj mi note Kliknij Tu!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ta... dobra dzięki wolę kupić podręcznik D&D za 50 dych (chyba nie na allegro). Dzięki.
P.S Chcecie linka do też tej aukcji? (podręcznik gracza D&D)
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: piFpaF || Alchemicki dom cudów ||
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Drobna podpowiedz... Nie wazne, czy kupujesz, czy sprzedajesz, zawsze patrz sie na ilosc pozytywow i negatywow swojego kontrachenta!
No i jesli nie chcesz czekac do konca aukcji z poczuciem, ze zaraz ktos Cie przelicytuje, kozystaj z "Kup teraz". O ile sprzedajacy umozliwi taka opcje...
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Daleko
Wpisy bloga: 1
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
![]() |
![]() Skoro nie wiesz co to przelew to lepiej nie kupuj.
Przelew mozesz zrobic przez bank lub przez poczte. Przez bank idzie szybciej przez poczte dłuzej. Ale jesli chccesz zeby mama sie nie dowiedziała to idz na poczte popros o ten kwitek na przelew bankowy. Wypełniasz go (lub prosisz babe w okienku zeby ci wypełniła) dajesz jej kase i takie tam. I czekasz az kasa dojdzie. Tylko miej przy sobie ten kwitek co dostaniesz z poczty bo bez niego nie uwzględnia ci reklamacji.
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2005
Lokacja: <brak danych>
|
![]() poczekaj do końca aukcji
PS. ile ty masz lat że nie wiesz co to przelew w banku
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Kondzik
Ja bym sie lepiej na twoim miejscu nauczył się edytować ![]()
![]() |
#13 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Jak dla mnie to oryginalnego gta sa nie ma na jednej plytce dvd. Ale nie wiem bo nie mam. Wiem ze na jednej plytce dvd sprzedaja na stadionie po 30-40zl ;P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Daleko
Wpisy bloga: 1
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
![]() |
![]() Cytuj:
To tez jest przelew, ale to tylko w super/hiper/mega Marketach jest robione. itp A tak dormalnie to musisz taki blankiet wypełniać. @k-kondzik naucz sie edytowac posty,i zmien ten popdis.
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2004
|
![]() Akurat wszedłem na podany link i koleś dobrze kombinuje, najpierw czeka aż licka dojdzie do 50 paru złotych, a potem dopisuje że gra nie jest orginalna
Cytuj:
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Świat: Kyra
|
![]() Aktualna cena: 51,00 zł
Przelew nie musi byc w banku biezesz blankiet wpisujesz idziesz na pocztu dajesz ziomowi w okienku płacisz i lux ![]() ![]()
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Kraków
Imię: Arrivald
Profesja: Paladin
Gildia: Underworld
Świat: Danubia
Poziom: 65
Skille: 85/60
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2004
Lokacja: Raczej Chyba Ziemia. Liczba postów: 1,783
Stan: Tutor
Imię: Game Master
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Nie gram już
Świat: Aldora
Poziom: 2
Skille: 10/10
Poziom mag.: 10
|
![]() Nieufam allegro, 2 dni temu kolega kupił tam wieże, wybulił kupe kasy!
Paczka przyszła.... otworzył ją, a tu w środku? KARTOFLE!!!!
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#20 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 07 2005
Lokacja: Tychy
![]() |
![]() Cytuj:
Zresztą... jak ktoś niema 5 pozytywów to od niego nie kupuj (ja i qmple tak robimy) i nas jeszcze nikt nie oszukał ![]() |
|
![]() |
![]() |