| 
 | |||||||
| Notki | 
| Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  25-08-2005, 12:38 | #1 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 02 07 2005 Lokacja: Na południu Posty: 125 Profesja: Knight Świat: Refugia |  Skeletony? Witam własnie przeprowadziłem się do Venore i na tibia.pl popatrzałem na respawn podobno są tam skeletony na bagnach....wiec użyłem magicznego przycisku "szukaj" i nie znalazlem nic o nich.....ludzie piszą tylko o rotach amazonkach i swamp trollach...wiec czy skeletony są tam? aha i nie wyzywajcie mnie od n00bów i Newbie bo ja pierwszy raz w Venore jestem.. z góry dzięki za odpowiedzi 
				__________________    | 
|   |   | 
|  | 
|  25-08-2005, 15:16 | #3 | 
| Guest Posty: n/a |   No jest ich malo lepiej idz exp na swamp trole albo roty najlepiej btw RUCH Chorzow ruleS | 
|   | 
|  27-08-2005, 15:17 | #4 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 16 03 2005 Wiek: 34 Posty: 564 Profesja: Knight Świat: Lunara Poziom: 10 Skille: 46/47 Poziom mag.: 2 |   Skeletony są , na południe od Venore przy rzece jest dziura . Schodzisz na -2 idziesz dalej wchodzisz 1 pietro wyżej , nastepnei idziesz w dół i jest "pomieszczenie" na lewo ghoul , na prawo do 4 skele. | 
|   |   |