|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Gostyń/Wlkp.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ostatnio pewna osoba powiedziała mi, że On i jego koledzy "wynalezli" sposób na szybszy trening na serwerach pvp. Trening ten ma polegać mniej wiecej na tym że: trenując z kolegą zadajemy sobie obrażenia 1hp mniejwięcej co jedno uderzenie, trening ten podobno daje to że skille szybciej rosną, mi wydaje się to niemożliwe, ale ta osoba twierdzi że to działa i że ze skilli 50/50 nabił 60/60 od godziny 21:00 do 2:00. Jak dla mnie to troche mało prawdopodobne, chciałbym poznać wasze zdanie na ten temat.
p.s. mam nadzieje że nie narobiłem błędow edit:k-kondzik, on opowiadał to jeszcze paru innym osobą, ja nienabijam postow poprostu pytam, moge ci nawet powiedziec ze gra na eternii i ma nick lord stars edit2: 24h..mowiłem mu że to niemożliwe żeby w 5h ale on niedał sobie nic powiedzieć.....(wielkie THX taka odpowiedź mi wystarcza)
Ostatnio edytowany przez Adrian! - 25-08-2005 o 19:10. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() no dobra ale jak zrobic zeby zadawac sobie obrazenia 1hp? Masz jakis miernik hitow?
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2005
Lokacja: <brak danych>
|
![]() dobra nieświruj że kumpel ci kit wciska na mój gust chcialeś sobie nabić posta dlatego załozyłeś durny temat o rzeczach które
mają bardzo dużo z "Archiwum X" ![]()
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
|
![]() http://hunted.tibia.pl/index.php?act...t=7102&p=79120
http://hunted.tibia.pl/index.php?act...t=7254&p=80952 Nic więcej nie wyczarujesz chłopie, Cytuj:
Wniosek: Więc poprostu Twój kumpel pieprzył smęty