|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2005
Lokacja: Kraków/
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Przed chwilą dostałem wiadomość:
17:56 Sightings of undead, west of Darashia! Imminent invasion is suspected! Przetłumaczyłem sobie to, ale nie wiem o co chodzi... Napiszcie..
Na wiejskiej znajdziemy to miejsce.... ![]() Patrz niżej ^ || Nie klikaj wyżej, bo bedziesz sikał w nocy ![]() PoZdro Antek Ostatnio edytowany przez Anteks - 25-08-2005 o 19:27. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2005
Lokacja: <brak danych>
|
![]() Kolejny LOL no nie więcej tego nie zniose czy wy nie możecie czasem poszukać tylko zawsze zakładacie nowe tematy, nie rubcie z forum śmietnika
![]() ![]() ![]() ![]() PS. Najpierw sie szuka potem pisze a jeśli chcesz pomocy to tu znajdziesz odpowiedź na twoje pytanie: http://forum.tibia.pl/showthread.php...ghtings+undead
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2004
Lokacja: Olsztyn
|
![]() Ten komunikat oznacza ze Darashia zostala zaatakowala przez nieuarlych.. a nie zaden GM sie pojawil:|
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2005
Lokacja: Kraków/
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Sorry all skasujcie mi ten temat -.-
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() ... ciekawe jak se to przetłumaczyłeś skoro domyśliłeś sie z tego , że pojawił sie GMin :/ ...
|
![]() |