|
|
#1 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 09 2005
Lokacja: Gdańsk
|
![]() ![]() ![]() moja mamusia ![]() ![]() coś dotyczące tego obrazka : nie wymyśliłem, ja go tylko narysowałem, tylko ![]() a to mój tatko ![]() ![]() ![]() a to była moja praca konkursowa która występowała już na tibia.pl ![]() historia broni: (urywek)"Pewnego dnia samotny barbażyńca szukający przygód wędrował sobie po dzikich stepach aż do czasu, do czasu w którym się natknoł na grupę barbarzyńców z innego plemienia lecz wciąż barbażyńców walczących z demoinami wydobywającymi się z podziemi w ogromnych ilościach. Bohater (barb) ruszył przyjaciołą na pomoc rzucając ekwipunek na ziemie w miejsce w którym trudno było go znaleźć (był drogocenny), a następnie pobiegł pomóc barb-om. Barbarzyńcy przegrali i zgineli (przsynajmniej sie nie ruszali) , samotny wędrowiec który przyglądał sie zdarzeniu dostrzegł równierz ekwpirunek barba, upewnił się że nikt nie patrzy po czym zabrał eq barba (w czym ową broń ) . Nie wiedział tylko dlaczego na jej rękojeści napisane było "Zguba barbarzyńcy" i do czego służy ten przedziwny oręż.(dalsza historia nieznana) Prosiłbym o komenty (nawet jeśli nie pozytywne) , ale bez bluzgania -.-. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2005
Lokacja: Nowhere
Stan: Na emeryturze
|
Ujme to tak: rysujesz zajefajnie, ale szykuj sie na opieprz... Bo ten temat powinieneś wkleić do "Grafik"...BTW. Rysunek z Minotaurem pochodzi z Magic: The Gathering. Wiem, bo mam tą talię. Powtórzę opinię: jesteś świetnym rysownikiem. Chwała ci za to! Rysuj dalej, ale lepiej wyjdziesz na wklejaniu do odpowiedniego działu. Tylko uprzedzam fakty
Jeszcze inne: jak już tworzysz rysunki do zamieszczenia na stronce, to rób to na czystym (bez kratek, linii, kółek i czego tam jeszcze) papierze. Będzie ładniej i estetyczniej. Co by tu jeszcze... Aha, postaraj się bardziej cieniować, robić wyraźniejsze linie... Nic więcej nie przychodzi mi do głowy. Jest dobrze ![]()
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 09 2005
|
dzięki za pochwałę
![]() a co do tego minosa z tych kart to masz rację, ja go tylko "narysowałem" a co do tego gdzie zamiesciłem ten topic to : - uważam że może być w tym dziale ;P |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2005
Lokacja: Nowhere
Stan: Na emeryturze
|
Wiem, przeczytałem uwagę pod rysunkiem
Wiesz, mi umiejscowienie nie przeszkadza, ale niektórzy mogą podnieść jazgot =.= nie cierpie tego A do moich komentarzy możesz, ale oczywiście nie musisz, się odnieść.
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
Stan: Niegrający
|
No no, thompsonie, niewiedzialem ze masz taki talent, a ten smok ( twoj tato
) widzialem jak rysowales w szkole ;] Pamietaj, masz talent ! ![]() MORE BLZ!! ![]() Ostatnio edytowany przez Rezidew - 06-01-2006 o 16:02. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Kraków
Imię: Arrivald
Profesja: Paladin
Gildia: Underworld
Świat: Danubia
Poziom: 65
Skille: 85/60
Poziom mag.: 16
|
Ehhh... Moim zdaniem beznadzieja. Rysujesz niezastruganym olowkiem, zbyt malo szczegolow. Poza tym ten byczek otoczony piorunami jest zerzniety z ktorejs z kart z magica, jestem pewnien ze gdzies to widzialem. I co do ... nedzy ma znaczyc creat? Moze chciales napisac created? Nauka jezyka angielskiego sie klania.
|
|
|
#7 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
Stan: Niegrający
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
|
słabiutkie...takie to ja rysuje na lekcjach w 10 minutek ;P (ci co zagladaja do MTA widza jak mi to "ladnie" wychodzi ;P ).
wracajac do tematu... 4/10. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
Oprócz fajnego designu kilku mieczyków nie jest najlepiej. No ale przecież nie zostaje się wielkim artystą z dnia na dzień
Popracuj zwłaszcza nad cieniowaniem, wątpliwe estetycznie jest też "szczelne" okonturowanie każdego rysunku...Oręż dostaje 5,5/10 za niektóre "smaczki",reszta niestety tylko 3/10
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2004
|
srednie ;p nawet fajne tylko irytuje mnie to "creat" >.< boze!
![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2004
Lokacja: Krakow
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Poziom: 52
|
![]() Co wy, ladnie jest
|
|
|
#13 | ||
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2005
Profesja: Elite Knight
Poziom: ***
Skille: ***/***
Poziom mag.: *
|
eh.... no fakt nie jestem d best
i dopiero się rozwijam.dzięki za odpowiedzi i oceny. P.S. sory za ten "creat" (nie zwróciłem na to uwagi...)
Ostatnio edytowany przez thompson_1181 - 19-01-2006 o 08:43. |
||
|
|
|
|
|
#14 |
|
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
|
Prace ciekawe, ładne wykonanie i styl, tylko troche denerwuje metoda "skanowania" aparatem
Wytłumacz mi tylko jedno... Co to za jeden "szpikulec cienia" ?! Rozumiem sztylet, nóż, ale szpikulec?!Ogólnie, talent jest, kreatywnosć jest pozostaje tylko poćwiczyć, czyli jakieś 75% roboty Cieniowanie, bo tego poprostu tutaj brak, czasami pojawiają się lekkie zaląrzki ale to nie wiele. No i porządny skaner ewentualnie, jakikolwiek skaner ![]() Jeśli miał bym aktualnie oceniać to 6/10 - to dopiero początki, musisz się podszkolić.
|