|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() Bardzo prosze o szybką odpowieź nie wiem co to znaczy i dlaczego to sie stało...
You Ip adress is banished. Mam 2 konta w tibii i oby dwa są takie same napisy prosze o pomoc... ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 01 2004
Imię: Dabeek
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 100
|
![]() To znaczy że twój adres IP został zbanowany. Prawdopodobnie ktoś z tego adresu notorycznie spamował linkami z keyloggerami na przykład. Być może to nie twoja wina, a kogoś z twojej sieci osiedlowej (innego użytkownika z firmy z której masz internet). W takich sieciach wszyscy mają to samo IP, więc jeżeli jeden zawini cierpią wszyscy. Ten ban zniknie po jakimś czasie.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: Szczecin
Imię: ---
Poziom: 62
Skille: 84/70
Poziom mag.: 15
|
![]() Co to ?> http://forum.tibia.pl/search.php? Tak to wyszukiwarka forum ! A teraz zabieraj swoje leniwe dupsko i poszukaj <w wyszukiwarce ;-)>
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() jest to ban na ip (nie pytaj co to jest) moglo byc tak ze z twojego kompa ktos dostal bana badz ktos z tym samym ip
rozwiazana: 1 - opcja gry ktos inny dostal bana nie na twoim kompie - jesli masz zmiennie ip wystarczy zrestartowac komputer ![]() 2 - opcja gdy ban byl na twoim kompie i masz stale ip - odczekaj dany okres czasu staralem sie byc zrozumialy bez uzywania zbednej poprawnosci jezykowej ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() Spoko dzieki za odpowiedzi...
![]() ![]() ![]() Nie wiem dlaczego to się stało ale tylko ja używam mojego kompa więc raczej nikt inny tego nie zrobił... Mam nadzieje że to dość szybko zniknie ![]() |
![]() |