|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2005
Lokacja: Legnica
![]() |
![]() Bede tu zamieszczac zdjecia mojej postaci
![]() Na poczatek byl wypad na Poh ![]() ![]() Potem zabilsmy cos co wygladalo jak GS, ale....walilo po 200-400, nie strzelalo jednym polem poisona jak widzicie, biegalo 10 razy szybciej i....wzywalo GSy.... lól normalnie...boss jaki czy co ![]() maly adv ![]() i sie nudzilismy ![]() ![]() ![]() Tutaj znalazlem lepsze zastosowanie dla robakow: ![]() Ciag dalszy up, bo sie w jednym oknie nie zmiescilo(mam nadzieje ze odzczytaliscie ![]() ![]() Tutaj loocik bylem chwilke na ol ![]() A to kilka starych fot: Bs quest(no qs)-questa nie zrobilem bo sie zdenerwowalem jak widac na focie(sorrka za wulgaryzm ![]() ![]() Tutaj w of quescik ![]() Ciag dalszy ![]() Przenetacja nagrod. kolega chcial cos powiedziec od razu ![]() ![]() Tu stary wypad na dlki przed samym savem - u gory jeden martwy kolega ![]() ![]() Dlom sie nie podobalo nasze najscie(zabily chwile potem Rassela ![]() ![]() i tutaj musialem pokazac jaki ze mnie cfaniak ![]() ![]() Niedlugo wiecej fot chocby z advow bo musze odrabiac - dzis padlem ![]() ![]() ![]() DL hunt - krotki 0 lootu troszke zlota ![]() W drodze ![]() Tu na dobry poczatek drag ![]() A tu jush DL(nie byl zadowolony ze wpadlismy) ![]() A tu jego zapal troche ostygl ![]() Tutaj mile spotkanie ![]() ![]() Ale niestety muslismy to pieterko zostawic ![]() ![]() A tu jush nastepny czerwony delikwent ![]() ![]() Jego zapal zaczal gasnac rownie szybko jak sie zapalil ![]() ![]() Tu nastepny dragon z promocja ![]() ![]() Wyglada na zdziwionego :O no cush nie codzien wlamuja ci sie na chate i zabijaja tylko dlatego ze masz ladna zielona kurtke ![]() ![]() Ten sie ostro zbulwersowal, ale cush .... ![]() mowilem ze sie ostro zbulwersowal.....(kurtki nie oddal - zabral do piekla ![]() ![]() One nas chyba nie lubia ![]() ![]() ![]() tutaj widzimy to co najlepsze wylutowalismy ![]() ![]() ![]() A tu zdjecie z lotu bolca(prawda ze jak w matriksie??) ![]() A tu moj bulwers z powodu ze same dragon hamy lecialy ![]() ![]() A tu prawie koniec, Sero se jush poszedl(my tesh musielismy ![]() ![]() ![]() a Tu maly advensik(byl jeszcze lvl ale go nie zlapalem) - zrobilem 46 lvl po dzisiejszym dedzie ![]() ![]() To by bylo na tyle(lootu nie pokazuje bo tylko kaska i hamy ![]() Niedlugo dodam foty z innych huntow ![]()
We Ride Together, We Die Together, Bad Boys For Life!! ![]() Ostatnio edytowany przez Hano Apokalipsa - 13-08-2005 o 19:57. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2005
Lokacja: Elblag
Stan: Rookstayer
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Astera
![]() ![]() |
![]() Gz advensa lvlu i mam nadzieje ze bedzie wiecej ssow bo narazie malo ;p
Btw.czemu te ssy takie BIG?^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() dodalem kilka fot, a zdjecia dusze bo...nie mam ku*** poecia czemu takie wychodza, ale przynajmniej wszystko dobsze widac wiec o co chodzi
![]()
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() fajne oby tak dalej Skile plx..?
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2004
|
![]() teh old widow co to??:> to jest ten gs co respi sie raz dziennie i jest w c*** lepszy od zwyklego??:> a tak pozatym gratz!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: nad rzęczką, opodal krzaczka
Stan: Na emeryturze
Imię: Zurni
Profesja: Druid
Gildia: jestem członkiem!
Świat: Vinera
Poziom: 41
Skille: -----
Poziom mag.: 48
![]() |
![]() Twoje foty są nawet Fajne ... Daj jakieś Soulówki czy coś a będzie jeszcze ciekawiej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 05 2005
Lokacja: Olsztyn
Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Legendary Souls
Świat: Refugia
Poziom: ^^
Skille: 1337
Poziom mag.: hm
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Emilio |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Wygnajewo
|
![]() gz.
widze ze to hiberna ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 03 2005
|
![]() Fajne zdjencia
Dawaj more! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dodalem nowe foty, a skile mam dupne asz wstyd pisac
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2005
|
![]() Gratz fotek...Twoje zdjątka są dobre ponieważ wklejasz ich duzo i jest tam duzo akcji...Pozatym lubie dle. Hmm Hiberna plx (na jednym zdjęciu nasz 200-stu levelowi rodak).Pozdro and more ss plx
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A tu moja ostatnia porcja zdjec gdyz jush nie gram w tibie(padlem dzis w hg, wizyta na zdjeciu - przez moj kochany necik(neostrada))
Elder dla tych co go szukali ![]() ![]() i tutaj martwy ![]() ![]() Zycze szczescia osoba ktore beda graly w tibie, nie wiem moze powroce jako knight zobaczy sie ![]()
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Omg a zkim dzis na dlach byles??
![]() Chyba jednak nei odszedles... |
![]() |
![]() |