|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Witka
![]() Ludzie którzy chcieli być w faku. Będą. ![]() 1 CZĘŚĆ: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() C D N 2 CZĘŚĆ!!!! Klik! 3 CZĘŚĆ!!!!!!! (post #57) Klik! 4 CZĘŚĆ (post #60) Klik! 5 CZĘŚĆ!!!!!!! 9.12.2005!!!! KLIK!!!!!!!!!!!! post nr. #85 F . A . Q -Kiedy będą nowe częśći? Myślę, że powinny ukazać się szybko -Dlaczego "śmiejesz" sie z tych ludzi co polegli w IIWS?! ![]() Nie śmieję się, a cz pokazuję prawdę dot. IIWS. Koledzy bardzo ładnie powiedzieli: "Grałeś w CoD?, Moh? to jest właśnie zabawa". -Na czym bazuje twój Fake? Paint, Kopiuj Wklej,Kopiuj Wklej,Kopiuj Wklej,Kopiuj Wklej,Kopiuj Wklej... -Czy Fake będzie naprawdę realny do IIWS? Tak, będzie to chyba jedyny Fake, który będzie bazował na faktach autentycznych. Min. Westerplatte, Normandia, Zdobycie Berlinu. -Czy będziesz ty? Tak, aczkolwiek nie powiem w jakiej misji ![]() !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WORLD WAR II POWSTAŁO 3 GRUDNIA 2005 ROKU. DZISIAJ JEST 10 GRUDZIEŃ 2005 ROK. PRZEZ TYDZIEŃ PONAD 4,653 OSOBY PRZEJRZAŁY TEMAT... ZAPOSTOWAŁO PONAD 80. Rekord ![]() ~~~~~~ ![]() !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnio edytowany przez Rohen - 10-12-2005 o 00:16. |
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() Fake o Hitlerze.
Niesmaczne.
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie o Hitlerze a o rozpoczeciu wojny. Hitler będzie się pojawiał dośc częśto, ale najczęściej będą to btwy WAŻNE I NAJWAŻNIEJSZE (Normandia, Zdobycie Berlinu, Atak na Polskę itd..).
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 05 2005
Lokacja: Olsztyn
Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Legendary Souls
Świat: Refugia
Poziom: ^^
Skille: 1337
Poziom mag.: hm
![]() ![]() |
![]() Robić sę zabawę ze śmierci milinów ludzi?
ocena - nie da sie tego ocenić... |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2005
Lokacja: Pod stołem
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Gildia-poszla-sie-jebac
Świat: Pandoria
![]() |
![]() Dobre wykonanie, pomysł prowokacyjny. Chyba nie będziesz pokazywał potęgi nazistów albo śmierci setek ludzi, w tym Polaków w obozach kocentracyjnych?
![]() Ostatnio edytowany przez Kuryca - 03-12-2005 o 21:07. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2005
Lokacja: Sin City
Imię: Neltharion
Świat: Furora
Poziom: 60
![]() |
![]() @Sir Emilio
LoL mowisz ze on robi zabawe ze smierci ludzi ? A taki np. Call of Duty co to jest twoim zdaniem ?? to jest dopiero zabawa. Gdyby on np. wysmiewal sie z Hitlera i przedstawial II WŚ w postaci komicznej to moglbys sie naprawde przyczepic ale tutaj on napisal ( choc chaotycznie ) w sposob normalny pokazujacy fakty ( no cos co wygladalo jak fakty ) Sry za off topic !
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Legnica
Stan: Niegrający
|
![]() Wykonanie niezle tylko temat na fake jakis dziwny taki :|
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @Neltharion
Nic dodać nic ująć... Zapraszam do komentarzy.
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Całkiem, całkiem. Ale coś mało, zrób więcej to ocenie.
P.S Ja kiedy będe?(małe zmiany, nick: Blorex, outfit, jaki chcesz) P.S2 Jak wystąpie w fake, nie dawaj mnie za niemca ![]()
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: Exiva "NCrash" :P
Stan: Aktywny gracz
Imię: Freezhen
Profesja: Paladin
Świat: Trimera
Poziom: 68
Skille: 87/79
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Tak jak Aval'yah (ktorego wszedzie duzo az za duzo -.-) przedstawil mi bledy, tak i ja przedstawie tobie!
1. Ta swastyka robiona w paincie -.-. 2. Ten Schabowy Judgen.... 3. Mieszasz historie (JAKIE SUROWCE OD EUROPY?!) 4. Hitler jest glupi. 5. Hitler jest glupi! 6. Hitler JEST glupi!!! 7. HITLER JEST GLUPI!!!!1111 xD Rob dalej, ale masz sie poprawic albo dam ci ciasto z kremem ![]()
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
badełej, masz ze mną jakiś problem? :s Taki offtopic mały.
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: Exiva "NCrash" :P
Imię: Freezhen
Świat: Trimera
Poziom: 68
Skille: 87/79
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() @OT[off topic(s)]
@Up: Nie nie mam. Tylko wzialem kawalek z tego cytatu w twoim podpisie ![]()
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2005
|
![]() Bardzo nie podoba mi sie wasz stosunek to takiej tematyki."Nie róbcie se zabawy ze śmierci milionów ludzi." - a kto mówi o zabawie. Fake jest prawie jak malowidło, to jest dzieło sztuki, nie musi być zabawny. Idzcie do malarzy tematyki wojennej, reżyserów filmów wojennych, twórców gier komp. typu :
-CoD -Et -MoH Kto z Was nie grał w przynajmniej jedną z tych gier? ......... No właśnie wiec według Waszego myślenia robiliście se zabawe ze śmierci milionów ludzi. Poza tym widać, że jedna osoba to napisała, a reszta chciała być "poważna" i dokładnie to samo opisała. @Topic Spoko wykonanie No i pomysł orginalny (skad ci się te surowce wzieły ![]() Nie słuchaj ich masz wolność słowa, narazie tematyka wojenna nie jest zakazana. (I na 99% nie bedzie)
Never forgetting, never forgiving, Never take part, of the dead nor the living. Swinging your sword, ignoring your pain, Slaying the victims, with nothing to gain. The sound of a warcry, far away from home, Last man standing, all alone. Kills for the honor of Poland and Zabrze Dies for the Glory of the already dead (\_/) (O.o) <---<< (> <) To jest krooliczek. Pier***e kroolika, skoncze jego panowanie nad światem tą oto strzałą http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=56005 Ostatnio edytowany przez Urxanon - 03-12-2005 o 22:32. |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() @up: Dokladnie
Rob dalej, zapowiada sie fajnie =D |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra na razie skończyłem 1/4 2 części
![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 10 2004
Lokacja: Ab'dendriel
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
|
![]() Fake jest dobry, ale sie przyczepie do tego. DLaczego Wojna niby zaczela sie od surowcow... Lepiej by bylo ze Hitler wypowiada wojne Polsce i tyle.. W koncu to 30sierpien 1939, wiec chyba hitler mowil juz o podziale polski itp ....
A pozatym Fake jest cool. Fajnie zrobiles wasy hitlerowi ;] Ups bym zapomnial . II woja swiatowa byla 1939-1945, Napisales w 1 fake ze bedzie tez NORMANDIA, a D-day był 6 czerwca 1944 roku... Wiec troche prawdy umiesc plz ;p Ostatnio edytowany przez PUPISEM - 03-12-2005 o 22:55. |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @UP
No ok... ale sam nie rozumiem twojego postu ![]() ![]() ![]() Pytanie: Jakie bronie były użyte przez niemców w drugiej wojnie? (oprócz TC-37)?
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Lokacja: Zgierz (Wiocha?)
Imię: Mati Marczako
Gildia: A cioto?
Świat: Silvera
Poziom: 37
Skille: 71/39
Poziom mag.: 13
|
![]() To jest przesada robic fake o rzeczach w ktorych gineli tysiace ludzi za nas i za innych czy wy tego nie czujecie po co to robic??? No mam takie pytanie po co???
Duzo broni bylo v-1 v-2 MG-42 MG-34(chyba) MP-32, parabellum(chyba tak sie pisze) granat zaczpny, granat obronny, pancerfaust(nie wim jak sie to pisze), ale i tak mam nadzieje ze tego nie bendziesz robil ale to tylko moja wola nie twoja.............. ![]() ![]()
#19 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: tu i tam , a czasem obok
Imię: Aiysha
Profesja: Knight
Gildia: Homicidium
Świat: Eternia
Poziom: 30
Skille: 75/75
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
.... następny wielkoduszny znajdujący pogarde wobec śmierci milionów ludzi -.- co do fake'u , zapowiada sie ciekawie ale ta grafa dorabiana w paincie , nie bardzo :| pozatym do ludzi wydzących tutaj naśmiewanie śię z tragedii , prosze pokażcie mi momenty w których autor się z tego naśmiewa -.-
ke? Ostatnio edytowany przez Knopers - 03-12-2005 o 23:17. |
||
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2005
Lokacja: Gdynia
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Nightmare Empire
Świat: Jamera
Poziom: 50
Skille: 20/25
Poziom mag.: 54
|
![]() czy troche nie przesadzacie (co niektorzy), ja chetnie obajrze kolejne czesci
![]()