|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Na chuj mi ? xD
Świat: Harmonia
Poziom: ^.^
![]() |
![]() Jest to mój pierwszy fake który robiłem sam więc prosze o wyrozumiałość 2 część dodam jutro lub dzisiaj , części będą dodawane do 1 posta
![]() 1. Pietros został gwałtownie obudzony ze swojej codziennej dżemki ![]() ![]() 2. Dowiedział się o co chodzi i spierał sie że został obudzony ![]() 3.Wyruszyli więc na poszukiwania Fredzia ![]() ![]() 4. Spotkali Fredzia i zaczeli rozmowe ![]() 5. Pietros niechciał iść na wyprawe ale został zmuszony ![]() ![]() Druga częśc wkrótce Comment plx , pamiętajcie że to mój 1 fake ![]() 2 CZĘŚĆ " ROZLEW KRWI " 1.Nasi bohaterowie szli sobie przez świat tibi kiedy nagle zauważyli teleport : ![]() 2. Po przeteleportowaniu zobaczyli dziwnego orca który ich ostrzegał przed niebezpieczeństwem : ![]() 3. Przyjazny Orc został bez problemu zabity przez Orc Berserkera i zaczeła sie walka : ![]() 4.Przyjaciel Pietrosa otrzymuje cios od Orc Berserkera , jednak dalej biegnie za swym przyjacielem : ![]() 5.Pietros musiał uciec na góre tak jak kazał mu jego przyjaciel : ![]() 6. Niestety już nigdy niezobaczy swojego przyjaciela żywego , jeden z orców berserkerów które atakowały Pietrosa uciekł i zrobił zasadzke : ![]() 7.Pietros szybko wszedł na góre i uciekł w dziwny teleport : ![]() -Co sie stanie z Pietrosem ?? -Jaka będzie jego następna misja?? -Czy poradzi se bez swojego najlepszego przyjaciela ?? Wszystko to w części 3 ![]() Obrazki już są większe , dziękuje za polecenie mi lepszej stronki ![]() CZĘŚĆ 3 PRZYGOTOWANIA DO WOJNY O KRÓLA 1. Pietros został teleportowany i zobaczył postać która stała przodem do niego : ![]() 2. Znajdują dziurę bez zastanwienia wchodzą do niej : ![]() 3.Miłe powitanie ?? ![]() 4.Dsy popadały ![]() ![]() 5.Walka z Orcami : ![]() 6.Kolejny Triumf : ![]() 7.Nagroda za walke : ![]() 8.Drobne wskazówki ![]() ![]() 9.Kolejny Gemik ![]() 10.Free itemz plx ![]() ![]() 11.Przeniesienie sie na wyspę w której jest uwięziony król ![]() ![]()
Best solo: Demon Best team: behemoth życie jest jakie jest i trzeba sobie radzić ![]() Ostatnio edytowany przez Wielki Mancyz - 04-08-2005 o 10:46. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2005
Lokacja: LeGnIcA
|
![]() Ostatnio edytowany przez Strange - 04-08-2005 o 09:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Lokacja: Jaworzno
Poziom: 101
![]() |
![]() Troche małe obrazki
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
|
![]() Nie marnuj tyle miejsca w niektórych momentach taki ogromny obszar jest niepotrzebny.
Jako że to twój całkiem pierwszy (i ci już nie pomagałem) to nawet bardzo dobre (no według mnie ![]() Rób kolejne powinno być lepiej.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() Jak na pierwszy fake, jest spoko! Ale jak czytałem ten fake, miałem wrażenie że robił go 8-letni chłopiec.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Gliwice
Imię: Fioletowy Pingwin
Profesja: Knight
Świat: Hiberna
Poziom: 14
Skille: 54/54
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Ja mam tylko jedno zastrzezenie za male to i nieumiem sie za bardzo rozczytac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Niedługo część 3 w 3 części akcja zacznie sie już na dobre
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Część 2 gorsza od 1! Wogóle nie ma szczegółow, tylko trawa i postaci. No i faBUŁA; Joł, mają uratować króla, co jak się domyślam jest sprawą najwyższej wagi, a nie dają Sobie rady z kilkoma Orcami... Co to; n00by z rooka z 10 lvl-em, ta Mumia miała łącznie 104hp!!!???A ciało to same kości!!! No i jeszcze jena sprawa, w 50% obrazków wogóle nie ma Imion, tylko czasem jest pasek życia, no chyba że "Pietrus says:" przykrywa nick... Tak nie jest w tibii.... Joooouuuł!!!!!
![]() http://crowal.republika.pl/<Link do nowego fake'a! [Już nie takiego nowego... :/]13.07.06r! ~Wszystkie moje fake'i Ostatnio edytowany przez Crowal - 03-08-2005 o 19:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @ Up ok wyluzuj
Jutro rano dodaje 3część prosze o niekrytykowanie asz takie bo to mój 1 fake story -,- , ale sobie jakoś poradze i zrobie ciekawe części.
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Pewnie wielu z was myśli że mój fake story jest troche dziwny i szczegóły nietrzymają się kupy albo że mumia ma mało hp i z jej ciała odrazu robi się szkielet , juz wyjasniam dlaczego tak si stało moge wam zdradzić że mumia zmieniła sie w szkielet i będzie miała możliwośc pokazywania się naszemu bohaterowi
![]()
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
![]() |
![]() Troche niedopracowan jak paski zycia, i zupelnie pusty teren. W nastepnych fake'ach postaraj sie to dopracowac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Grudziądz
![]() |
![]() Wszystko teraz takie podobne do siebie... Zero budynków tylko poste podłoże i kilka potworów. Smętne te fake wogóle bez klimatu bez duszy... A nie ma co teraz oceniać bo jest tyle poradników, programów, że poprostu nie można popęłnić błędu. Chyba, że ktoś jest kompletnym "pip" i nie potrawi użyć opcji "Kopiuj- wklej".
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 07 2005
|
![]() Albo mi sie wydaje albo robisz te faki na podstawie "Ligi niezwyklych dzentelmenow"
off topic@ fajne fake 7/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2005
Lokacja: A Jak Myślisz? -.-
Imię: Koxyl Kingkong Kaliber
Profesja: Royal Paladin
Świat: Inferna
Poziom: 135
|
![]() mmm....Liczne błędy a scenariusz ujdzie :>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam do powiedzenia 3...litery..... L. O. L. . No ale powiem coś jeszcze. A więc: Łóżko dziurawe, spr(znaczy sprite'y). mógłbyś wypełnić to "Gumką" albo białym pisakiem. Co oni tam mówią??? Kurde nie mam pojęcia, bo Demon Skeleton zasłania mi napis, co za gnojek... I co się jeszcze tyczy DS'ów, to to samo co z łóżkiem, ich głowy są przezroczyste.
Fabuła ujdzie. Życze powiodzenia w kolejnej części.
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() 4 część się opóźni bo odbanowują mi konto z paccem i sobie poklepie na new knighciku
![]() ![]()
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Radom
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ivelios Rycerz
Profesja: Knight
Gildia: Szukam gildii
Świat: Titania
Poziom: 27