|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
![]() |
![]() Na każdym świecie jest mniej więcej proporcjonalnie ilość sk**wysynów, n00bów, kretynów, mend, złodziei i ludzi normalnych. Jakikolwiek świat byś nie wybrał zauwaźysz tylko różnicę nicków (wyjątkiem potwierdzającym regułę jest Isara gdzie powstała mafi Del'Torosów, jeżeli lubisz być mordowany podczas treningu wybierz isarę)
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 11 2003
|
![]() Myslalem ze tylko na eterni sa takie lamy , no coz chyba skoncze z tibia i znaczne grac w Mu
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2004
Lokacja: Wrocław
![]() ![]() |
![]() MU się szybko nudzi, uwierz mi
![]()
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2004
|
![]() non pvp bo wszędzie znajdziesz noobuw a tam cie przynajmniej nie pk'ą
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() jezeli mowiles ze na tym swiecie jakim grasz jest duzo lam to na no-pvp bedzie jeszcze wiecej thiefow i noobow.
Zachecam cie do grania na isarze bo ja tam gram ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 11 2003
|
![]() ehh chyba jednak skoczne z tibia, zajawilem sie na fairy land tam nie ma zadnych tchiefow i noobow
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2004
|
![]() ja odradzam serdzecznie tworzenie na servach npvp gdzie nie mozna zabijac ani atakowac nikogo, servery typu secura albo harmonia
Powody : 1) Tam graja same nooob'y w ogóle kolesie Ci beda wrzucac robic co im sie tylko zachce 2) Pamietasz Rookard ?? No wlasnie bedzie tak samo, wszyscy kolesie maja w dupe Cie i atakuja TWOJE potwory... czujesz ?? takie lapsy graja, wiem bo mam na securze jedna posatc na manie i mi sie grac odechciewa lol P.S NIE GRAJ DO $&%#$@ BO SIE NIE OPLACA !
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Non PvP yest poprostu...
Najbajdziej h...ową zeczą jaką na tym $#@%&#@ świecie widziałem. A wiecie dlaczego ? Bo jak grałem na Eterni to mnie chamsko wnerwialy te mass PeKi . Jakoś się trzymalem, ale to było coś takiego ze jak wpadlem do venore pod depo to cała ziemia w dead humanach była. I se pomyślałem, że %$#@# jeswt ta ethernia. Zaczolem grać na ruberze bo mam tam kolesia na 25 (mysle se moze mnie obroni) i wiecie co ? Nikt mnie nie mósi bronić bo przynajmniej ja nie spoktalem jeszcze zadnego powt. zadnego PK !!! No moze jak się idzie to mozna ze 2 z red skulem spotkac pod depo, ale tak w ogóle to nikt mnie jeszcze nawet nie tknol a koleś mnie ratowa wcale nie mosi. Wniosek: Graj na rubie ale tylko w rejonach Ab - carlin - kazo to się będziesz cieszył. PS: Na rubie zabijają tylko PK bo jak trenowalem z kolesiem a hicilem dosc mocno toto co chwile mnie ktos zaczepial czy przypadkiem ja nie jestem PK !!!
#10 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 03 2004
![]() |
![]() Cytuj:
Proponuję zagrać na którymś z nowych światów. Jeszcze prze jakiś czas będziesz mógł się tam wbijać bez PACC nawet o 15-17 godzinie. Stosunkowo mało ludzi. Zawsze będziesz się tam bardziej liczył, niż na takiej np. Antice. |
|
![]() |