|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kazdy z nas znalazl sie w takiej sytuacji... co robicie? Odzywa sie w was poczucie jednosci, obronca, morderca,sedzia czy moze jeszcze ktos inny? ?( ?( Temat moze troche...eee... dziwny, ale bardzo mnie to ciekawi...
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2003
|
![]() Ja zaglosowalem ze bym zabil atakujacych. Juz tak zrobilem i bede tak robic. Polakom trzeba pomagac.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() A jesli Polak okazalby sie PK? Co wtedy? ?(
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 08 2003
|
![]() Ja wziołem "inne" bo najpierw bym go uhnoł(tego co ucieka) i napisal stop ... i dowiedzial sie o co chodzi .... jesli by go dalej bili to bym ich zabil... jakby ten polak byl pk to bym nic nie zrobil tylko poszedl dalej (niech oni sie nim zajma)
Przyp 2 : jesli nie mialbym uh to bym zabil tych co go bija ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2003
|
![]() Ja bym pobiegl sobie za nimi...poczekal az go zabija i wtedy...podszedl do zabojcow i powiedzial "fuck of..."
a jak by nie uciekli to "u want die ??"a jakby nie uciekli do do czerwonych...i loot moj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2003
![]() |
![]() ja glosowalem na ,,zabic atakujacych'' bo zdazyla mi sie taka sytuacja jakis tydzien temu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Lokacja: Elbląg
![]() |
![]() Czy Was po!@#%&^^*#$@~$ do reszty? =]
Jak widzisz ze sobie biegna i sie zabijaja to ich zostaw... Co Ty masz do tego? Ja nawet kolegom nie pomagam jak nie jestem pewien... Kiedys tak robilem i stracilem cos ok 100k na takich zabawach... Teraz ktos sie do kogos sra - TWOJA SPRAWA Jak sie jakis polak do mnie sra to go zabijam bez mrugniecia okiem, zabieram loot i ide sobie dalej. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
|
![]() Ja bym zabił atakujących . Niedość ,że pomagam gostkowi to se jeszcze przedmioty z tamtych pozabieram.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lebszy polski PK niż niemiecka ciota.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jesli taka czesc z Was by pomogla polakowi to czemu gdy jak bylem w takiej sytuacji koles mnie dobil zabral loot i jak tylko sie zregenerowalem razem z tymi pk zabil mnie jeszcze raz..... ?( ?(
A o tym PK to zmylka bo nie jestem PK |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie no polacy powinni sie trymać razem WIEC JAK BYM DORWAŁ PEDAŁÓW TO BYM IM NOGI Z DUPY POWYRYWAŁ NO I JESZCZE BYM MIAŁ LOOTY
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() uhuje polaka z red hp
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzieki Bastien jak Cie spotkam w takiej sytuacji to ich zabij ok?:-)(sanse na to sa jak ponad 10000 do 1) a ze grasz na danubi sa jak chyba 12:1 jest 12 swiatow nie?
ale dzieki za szczxere checi ![]() |
![]() |
![]() |