|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2005
|
![]() Ja sie dziś loguje , sprawdzam lvle , a tu
Filthy Ragon Male 1 Roogaard Jego dziewczyna (terobi) miala keya a on sie u niej zalogowal ![]() P.s to byl najlepszy gracz na infernie 127 Master sorc ![]() Jedynie reset go uratuje.
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: CrimCity
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Jest już o tym news w gazetce, więc racz najpierw szukać.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2005
Lokacja: Nisko
Stan: Niegrający
Imię: Lady'Ant
Profesja: Elite Knight
Świat: Selena
Poziom: 34
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Kumpel który u mnie chwile na kompie grał, gra właśnie na infernie. Wszyscy na trade pisali że go hackuja więc poszedł zobaczyć. Gostek co go raz zabił wskoczył na 60 lvl. Sępy najadły sie expem i wrócili h-levela do rooka.
![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Och jaka szkoda
![]() ![]()
Nie mam potrzeby zbyt wiele wiedzieć Nie mam potrzeby wiedzieć zbyt wiele Gdy wszystko skonczy się jak myślałem Wsyp mnie do morza z tąd przyjechałem Ostatnio edytowany przez Resthin - 01-09-2005 o 11:21. |
![]() |
![]() |