|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 05 2004
|
![]() Tak koncza oszusci : http://rapidshare.de/files/4462104/lol.rec.html
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Grudziądz
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Przekroczony limit sproboje potem =/
Edit: Lol ładnie ją a raczej jego zalatwiłes ;p Ostatnio edytowany przez Volerasi - 28-08-2005 o 20:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Kołobrzeg
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Powiem jedno pięknie to zrobiles, takich frajerów i oszustów trzeba tepic jak zaraze. <<< GraTzKi >>>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() dex ty noobie ty expic nie umiesz LOLZ a te suko te bys mugł zabic z ss xD
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 08 2005
Lokacja: Poland/Bełchatów
Imię: Melon Tear
Profesja: Druid
Świat: Refugia
Poziom: 20
Skille: 15/20
Poziom mag.: 30
|
![]() I bardzo dobrze zrobiles...tepic MIRIAM!!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 07 2005
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Azura
|
![]() eh... niezly filmik i dobrze postapiles
![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Ja tam jakos nie widze nic takiego świetnego :/ wg mnie beznadzieja ...
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Nie gram w tibie od paru miesięcy.. Filmik spox. Dex widze że masz w vipach mojego odwiecznego wroga MARCENUSA!! Szłyszałem że chczesz go ubić jak już powiedziałem nie gram w tibie ale jak chczesz to ci pomoge.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
|
![]() Lenin Marceneus juz dawno padl. Ani razu sie uhnol ;]
PS. Volerasi a Ty tez sobie uwazaj... Pamietasz moze Latajaca Krewetka? Teraz Twojego nastepnego chara Small Esiu moze spotkac kara za Twoje chary : Voler Knight i Volerasi of the knight.... Ostatnio edytowany przez Regius - 28-08-2005 o 21:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() No ładnie, ładnie należało mu się mam nadzieje ze jednak sie nie pomyliłeś a nawet jeśli to co tak film jest poprostu Mniam ;d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
|
![]() HuRu o pomylce nie ma mowy. Ja (infromator DExa - jest o mnie na filmiku) dowiedzialem sie tak :
- Pewnego slonecznego dnia ide sobie skillowac i spotkalem paru graczy ktorzy klepia Daimon-Paladyn. Mial 8 lvl. Uhnolem go a towarzystwo rozproszylem ;]. Gadalismy tak pare dni i podal mi gg. Zapisalem go po imieniu czyli Damian. Przestal grac po jakims czasie. Na podworku Dex mowi mi ze poznal jakas Karoline-Sorcer ale teraz to postac Dziewczyna Dexa. Pewnego razu patrze na gg a tam opis u Damian : dzisiaj slub z dexem moze o 15. Mowie podaj mi gg tej karoliny. On podal a to ten sam nr. Zreszta po dedzie gadalem z nim na gg i pytalem sie po co udawal dziewczyne a ten : tak o ;]. Poza tym bylem przy nagrywaniu filmiku ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: Lokacja
Imię: Kamlot De'Kapy
Profesja: Elite Knight
Gildia: Slipknot
Świat: Titania
Poziom: 40
Skille: 75+/75+
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Hehe, ale podstępnie go załatwiłeś. I jeszcze chciał 120k na pacca LoL
![]()
W moim sercu Bydgoszcz i Zawisza WKS! W trzy kolory stroisz się! Błękit nieba, biel i czerń! To są barwy wspaniałe! Za nie oddam życie swe! Bo uwielbiam Zawiszę! On dziś dla nas w piłkę gra! I trzy punkty zdobywa! See you in Matchs Zawisza's ![]() Prosze nie wchodź...nieee!! ![]() Wejdziesz - niewyjdziesz ![]() A tak na marginesie... HAIL KYRA! - jesli chcesz zobaczyc prawdziwe oblicze Kyry to kliknij tu! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Nio wiesz ty Dex człowiek interesu i twoi informatorzy normalnie Rutkowski Partor "Dont mułw ajm kil Ju" nieQtórzy o czymś takim mogą pomażyć
![]() Sry że wądpiłem w twooj pover ![]() ![]() Down: Uważaj żebyś się nie przeliczył taka mała przestroga z mojej strony bo Sorc/Druid to dość nieobliczalna profesja i zawsze Combo może polecieć jak bedzie z kolegami.
Ostatnio edytowany przez -=HuRu=- - 28-08-2005 o 22:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Grudziądz
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Dex ja cie nawet zbytnio nie znam ale jeśli coś do mnie masz mów śmiało wątpie żebys mnie rozwalił jestes za słaby pozatym minimum zawsze nosze przy sobie 10bp uh~~ etc. Jeślii chcesz proboj ale uważaj żebyś czasem ty nie padł
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
|
![]() Oj Volerku volerku jeszcze Latajaca Krewetka sie pewnie zemsci za volerasi of the knight... Teraz 26 lvl 74/74 a w twojego shielda z d lance ladnie bedzie wchodzic ;]. Poza tym max hit e wave 200 +
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
|
![]() Regius wykupiles prawa autorskie ??;P
Marceneusa zabilem bo sapal kiedys do mnie i do mojego kolegi wozil sie i dostal obiecalem mu to ![]() a co do Volera to nie widze zeby on sie wozil a Regius rozprowadza plotki jak zwykle Voler za***al mojego best friends i tego mu nie wybacze ![]() filmik jest c***owy szkoda ze nie zszedl mi on na evave to byloby spoko ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
|
![]() A tam Dexiu Reksiu ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
|
![]() Regius ciapku wyjdzi z tad i nie trzaskaj drzwiamy ;P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
|
![]() Alez mamo zubata tu nie ma drzwi...
|
![]() |
![]() |