|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2004
Lokacja: Zabrze
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mestre Zygi
Profesja: Royal Paladin
Gildia: General Levy of Sarmats
Świat: Antica
Poziom: 101
Skille: 93/80
Poziom mag.: 22
![]() |
![]() Ostanio expie na drakoni i jest super. Jest tylko jeden mały problem loot.
Robie tam niezłe lootbagi, ale teraz. Przez hellgate lootbaga niewyniose (chyba że ktoś zna jakiś sposób, za co bylbym bardzo wdzięczny). Więc myślałem i wymyśliłem, dostane sie do ab przez teleport na szczycie piramidy. 2 dni meczyłęm sie i znalazłem wszystkie klucze. Ale teraz jak jestem na szczycie piramidy i wrzucamy itemy do telepotru, one pojawiają sie 2 kratki od tego teleportu. Wkurzyłem sie troche i chciałem wrócić do ab, więc weszłem w teleport zemna było to samo. Zaczołem przesuwać dzwignie w różnych kombinacjach i w końcu znalazłem sie w ab. Wróciłem na drakonie dałem tą samą kombinacje, ale itemów nadal wrzucić niemogłęm. Wypróbowałem potem chyba niemal każda kombinacje za każdym razem próbując wrzucać przedmioty w telepot i za każdym razem to samo. I teraz moje pytanie: czy mozna przez ten teleport wrzucać przedmioty tak aby po wrzuceniu znalazły sie w ab.
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
|
![]() Tak to jest jak się wrzuca itemy w teleport. Tak samo jest np. jak wrzucasz itemy do teleportu na rejestracje do miasta.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Stan: Tutor
|
![]() Powiedz mi, czy jeśli ustawisz prawidłową kombinacje dźwigni (czyli taką która przeteleportuje cie do AB ) i położysz lootbaga na teleporcie, to zostanie on teleportowany gdzieś obok, czy zostanie na teleporcie i będzie tam leżał? Jeśli będzie leżał na teleporcie, to umieść go tam i stań na nim (czyli na teleporcie). Wtedy powinno przeteleportować ciebie razem z itemami. Zastrzegam sobie prawo do błędu jako, iż przed update nie działało to na wszystkich teleportach, a i nie mam pewności czy po updejcie sie coś nie zmieniło, a co do tego konkretnego teleportu nie moge powiedzieć nic na pewno, gdyż nigdy nie wynosiłam tamtędy loota z hellgate
![]()
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Z hg jest inne "normalniejsze" wyjście i tamtędy loot można spokojnie wyciągnąć.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2004
Lokacja: Łódź
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Raul, możesz powiedziec coś wiecej na temat tego wyjscia. Byłbym bardzo wdzięczny.
![]() |
#6 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() @up
Hmm, a ja zawsze myślałem, że to wyjście po parcelach do jaskini waspów koło ab jest bardziej popularne. ![]()
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2004
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Tak, ale podbno tamtedy nieda sie wyniesc lootbaga. Takie odpowiedzi dostałem w moim temacie.
![]() |
#8 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2004
Profesja: Paladin
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Próbowałem już chyba wszystkiego przy tym teleporcie i nic....
Dlatego mam teraz inne pytanie. Jak wynieśc lootbaga z Draconi/hellgate ??
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() Cytuj:
nie da sie? proste
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Erycus Of Death
Profesja: Knight
Gildia: Polish Power
Świat: Pacera
Poziom: 54
Skille: 13/37
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() z mojej skrycie inteligentnej dedukcji wywnioskowalem. ..
jak sie idzie na draocnie jest drag przy nim byl kiedys teleport moze tam sproboj (tam podobno! kiedys wychodzilo sie za pomoca mysterius fetish-a) |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2003
Lokacja: Pustków City
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asieks
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Lunara
![]() |
![]() Istnieje "Normalna" droga ;p ale bendziesz sie musiał wracac i wyjsc wyjsciem z Hg a nie Dakoni.Jak nie wiesz ;P gdzie to jest to przy osttanim zejsciu z HG<Masa lawy i kamienie> idz srodkowym pasem skałek[od lewej:Wejscie na drakonie,Exit,i jakis slepy zaiłek> idzesz do konca i tam przydały by sie sie parcele by wyejsc na skałe.Potem w Prawo <chyba>
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @ morwi
Widziałem to tylko łudziłem sie że ktoś moża jednak zna droge. @up Opisujesz mi jedna z 4 dróg wyjścia. A a z tego co sie orientuje tą drogą lootbaga niewyciągne. @Evilus To niedziała sprawdziłem. Cóż pozostaje mi tylko ręczne wyciąganie loota.(dobrze że chociąż mam sporo capa)