|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2004
|
![]() Jestem Knightem lv 18 skille 34/44 trenuje z 2 dwarvami shelding niechce mi rosnac co zle robie muj eq. przy treningu to knife wooden shield plate armor brass legs soldier helmet leather boots. Ponad to full def. i mam ciągle chmurki. Napiscie co zle robie i jakie zmiany powinienem wprowadzic w muj trening. I jescze jedno takie pytanko do czego sluzy Doll gdzies slyszalem ze mozna go sprzedac za 1k wienc musi ta lalka do czegos sluzyc
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmmm
sam nie wiem Może nie trenuj ciogle z jednymi dwarfami tylko rób tak zeby max co 2 min ci się potwory zmienialy
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neust
Profesja: Elite Knight
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
|
![]() radze wooden shield/sword ....i tylre
i razem z qmplem o podobnych skilach trenowac nad wodą,lowic rybki i jesc... (dawac exure i robic mlvl) i tak raz na 30 s. 1 zezenie do krwi. :// ale dziwne... ja nie trenowalem tylko ciagle na pol/pol bilem i mialem na 14 lvl cos 47/42 (p-set,bh shield,serpent sword)
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2004
Lokacja: SzczecineK
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
THE END TEMAT DO ZAMKNIĘCIA!!
![]() |
#6 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy