|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2005
Lokacja: Warszawa-Wesoła
Stan: Aktywny gracz
Imię: Redes
Profesja: Sorcerer
Gildia: Kiedyś będzie :P
Świat: Saphira
Poziom: 18
Skille: 20/20
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Mam Pytanko - jaki domek mi polecacie kupić. Proszę o to , żeby był na pacc are a. Myślę o : Edron (Wood Avenue 7 or 8) , Port Hope (Hanglers Hagnout 6 i Crocodile Brigde 6) oraz Ank (Nie wiem , jaki). Podawajcie mi nazwy domków , i ewentualnie ich fotki/filmiki.
PS : Proponuję , żeby inni też tutaj pisali o swoich "Problematico Domkus" ![]()
Litania Przeciw Trwodze z rytuału Bene Gesserrit : "Nie mogę się lękać. Strach zabija umysł. Strach jest małą śmiercią, która niesie ze sobą całkowite unicestwienie. Stawię mu czoło. Pozwolę aby zalał mnie i przelał się przeze mnie, a kiedy odpłynie, odwrócę oko swej jaĄni i spojrzę na jego drogę. Tam gdzie przeszedł strach, nie będzie już nic. Zostanę tylko ja." Frank Herbert , Diuna Guild Wars - The best!!! |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin
|
![]() Napsiz ile masz kasy przeznaczonej na domek ,napisz wielkosci domkow napisz gdzie expisz, napsiz aktualne ceny za domki(ile lduzie narazie placa) teraz mohe cio jedynie powiedziec ze jezeli masz duzo kasy to kup najwiekszy
![]() ps. ja mailem 2 domki pierwszy w Kazordoon'ie "Lower Baracks 3"(10 sqm) a drugi w Venore "Paupers Palace Flat 17"(10 sqm) za 1 dalem 0 gp a za drugi 2k ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Fiszbin - 01-09-2005 o 14:05. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2005
Lokacja: Warszawa-Wesoła
Stan: Aktywny gracz
Imię: Redes
Profesja: Sorcerer
Gildia: Kiedyś będzie :P
Świat: Saphira
Poziom: 18
Skille: 20/20
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Ja się szykuję na domek. Jak będzie nowy serw , to zrobię tak , jak napisałem w poradniku swoim : http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=48857.
Litania Przeciw Trwodze z rytuału Bene Gesserrit : "Nie mogę się lękać. Strach zabija umysł. Strach jest małą śmiercią, która niesie ze sobą całkowite unicestwienie. Stawię mu czoło. Pozwolę aby zalał mnie i przelał się przeze mnie, a kiedy odpłynie, odwrócę oko swej jaĄni i spojrzę na jego drogę. Tam gdzie przeszedł strach, nie będzie już nic. Zostanę tylko ja." Frank Herbert , Diuna Guild Wars - The best!!! |
![]() |