|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Witam, pierw powiem jak powstala nasza Grupa "Warjatów"
![]() Tydzien przed koncem Wakacji nam sie strasznie nudzilo, a mielismy Kamere, wiec chcielismy cos zrobic Zawariowanego, wiec zaczelismy sie przebierac i nagrywac rozne rzeczy. Na poczatku mielismy uprawiac "Jackass" (Tak sie to pisze?) ale doszlismy do wnisoku ze potrzbujemy czegos bardziej zwariowanego! Wiec powstala nasza Grupa pod nazwa "Warjaty z BorQ"!!! Jak beda Glupie Komenty o Nas to ja to bardzo dobrze to zrozumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak narazie jest jeden wydany do Sieci Film: - Tytuł "Piraci z BorQ" DOWNLOAD! Już wkrótce nowe Filmy!!! NASZA OFICJALNA STRONA!!! Zagadka za 100pkt, w ktorej minucie w Filmie jestem przebrany??? CZEKAM NA KOMENTARZE!!! :d
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2005
|
![]() Wariat przez "i" krótkie. Staram się sciągnąc ten filmik narazie~
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() @EDIT: Właśnie za 20 minut Idziemy bagrywac nasteny FILMIK!!!!!!!! Jak dobrze pojdzie to bedzie on juz dzis w Sieci. ![]()
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO Ostatnio edytowany przez Dj Nekro - 03-09-2005 o 13:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() Dopiero co sciagam (20%) ale juz mam pierwsze obiekcje:
1) Temat glupiego zachowania jest juz obcykany (A.I. i nasze) ..... 2) Strona malo smieszna (emotek i faja) ale to moje zdanie Niestety nie mam na wstepie dobrego zdania i tylko naprawde smieszne zachowania bylyby mnie wstanie do was przekonac. Za 15 min bedzie edit i wypowiem sie dokladnie EDIT: Nawet zabawne, rozsmieszyl mnie moment ze stringami ^^. Filmik niezle nakrecony, muza calkiem fajna ![]() Jednak nie rozumiem czego zatytulowane jest "Piraci" skoro na basenie, nie lepiej "Ratowniki" or sth like that? (blad zamierzony)
do zobaczenia w prawdziwym zyciu Ostatnio edytowany przez Ville - 03-09-2005 o 16:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() Znasz Odp???
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() Heh to dziwne xD. Ale podobny odcinek chcieliśmy zrobić przy Projekcie A.I... tylko wbrew logice basen jest w lecie zamknięty w naszej miejscowości...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() hehe nawet fajny
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Obawiam się, że coś jest nie tak. Nie da się ściągnąc filmu
![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
@TOPIC: Wczoraj nagrywalismy Film pod tytulem "Borkowskie Style", ten to normalne bedzie Hicior... może już dzis bedzie w SIECI!!!
|
![]() |
![]() |