|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 07 2005
Lokacja: Bytom
Stan: Aktywny gracz
Imię: Wojmil
Profesja: Knight
Gildia: Anihillators
Świat: Nebula
Poziom: 38
Skille: 71/70
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Chciałbym sobie obejrzeć pare filmików z tibii ale mam straszne obawy przed key logerami, dlatego mam pytanie czy te prgramy są pod tym względem bezpieczne? I czy zna ktoś źródło z którego można pobrać jakis program do odtwarzania filmików, który jest na 100 % bezpieczny? Jeżeli ktoś zna przypadek zhackowania w wyniku używania tibicam również proszę dać znać poniżej.
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1) Co to za problem?? sciagasz, wchodzisz na strone z mks'em i skanujesz plik, jak ci niewykryje nic uruchamiasz i ogladasz. Proste?
![]() 2) Tibia.cam, jest przyklejony temat, wystarczy tylko dobrze popatrzec. 2) Nie, przynajmniej ja nie ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Ja znam przypadek zhackowania przez TibiCam to bylo tak
Cytuj:
@Edit Jakby co to tutaj link do teamtu http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=8485 I mozesz sobie przeswitlic MKS, EZ Trust, Panda, a nawet rentegenem i wykryje ci...
![]() Filmik o Wieśku mistrzu CS'a Tutaj widzimy graczy Counter-Strike, którym roz**bało przysadki jak Wiesiek zaczął im nakur**ć 500 headów za rogu jedząć czereśnie, teraz do końca życia będą wpierd**ać kiesiel przez słomkę [REKLAMA ON] ![]() Ostatnio edytowany przez Sir Patologia - 07-09-2005 o 11:34. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 07 2005
Lokacja: Bytom
Imię: Wojmil
Profesja: Knight
Gildia: Anihillators
Świat: Nebula
Poziom: 38
Skille: 71/70
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Acha
![]() dzięki za szybką odpowiedź, nie sądziłem, że antywirusy potrafią usuwać keylogery ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 07 2005
Imię: Sir-Wojtek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Brute Force
Świat: Hiberna ^';,;'^
Poziom: 113
Skille: 90/83
Poziom mag.: 7
|
![]() 1. Nie mozna zalapac keyloggera sciagajac rece.
I TU RAZ NA ZAWSZE TRZEBA POWIEDZIEC.....MOZNA UMIESCI KOD VIRUSA KEYLOGERA W RECACH ale NIE MA MOZLIWOSCI URUCHOMIENIA GO. To tak jak napisac....sobie kod virusa w notatniku to co ze jest napisany i tak "nie gryzie". TibiaCam jest tak zrobiona ze nie wczyta tego kodu z zaden sposób do pamięci uzywa bezpiecznych procedór. I tu tytulem przypomnienia: -Nie sciagaj plików z "koncówka" rar, zip itd. -Nie wlaz na podejzane strony typu. Freepacc...blacklist....itd. -Tibiecam sciagnij sobie z zaufanej strony. -Jezeli masz link jakis i pisze kliknij TUTAJ to walnij na to p_mouse_button i zapisz wtedy pojawi ci sie link....jezli bedzie to jakas lipa,rar albo cos to po prostu anuluj. Tyle mam nadzieje ze ci pomoglem. Uzywaj opcji szukaj.