|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2008
Lokacja: Włocławek
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Calmera
Poziom: 132
|
![]() Witam
Nie gram juz w Tibie od jakiegos czasu.Mam dwie postacie 100+ rp i 78 msa.Wpadlem na pomysl, by zwastowac sorcem zarobiona kase palkiem.Wiec gdzie najlepiej zrobic takie pg solo.Loot mnie nie interesuje, liczy sie tylko exp.Do zwastowania mam okolo 700k.I czy 700k wystarczy na pg do 100 lvla. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2008
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Furora
|
![]() http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=202551
Może tak? jak masz jakiegos kolege knighta co ci moze blokowac ^^ Edit ![]() hmm moze frosty z ue ? ^^ Ostatnio edytowany przez Iluzionistaa - 03-02-2009 o 17:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2009
Lokacja: Zabrze
![]() |
![]() Mmmmm ale byś miał zajebiście frosty z UE
![]() Jak jesteś pewien na 100% swojej decyzji to w sumie kupujesz albo robisz sd i jazda z koksem.700k na 22 lvle powinno ci starczyć na lajcie, chociaż ja nie miałem nigdy ED/MS lvl 50+ to nie wiem ile się wydaje wtedy na exp.No i może byś się zastanowił nad jakimś blokerem ? Na bank masz jakichś kumpli EK tam Szkoda że nie chcesz zacząć ostrego pg palem bo wtedy to wiadomo - assassinki do ręki i bez blokera tak za*******asz że sie kurzy za tobą (skoro masz do wydania 700k xD) P.S Na jakim to serwerze ? Pzdr |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2007
|
![]() Chyba sobie kpicie, ue na frostach na 78lvl? chlop sie zlozy w pare sekund, lepszym rozwiazaniem bylo by kupno sd,ktore i tak starczyly by tylko max na ok. 3 mln expa?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2008
Lokacja: Włocławek
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Calmera
Poziom: 132
|
![]() Potrzebuje 8kk expa do 100 lvl'a. Czy ktos ma jakies inne propozycje?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2007
Lokacja: Gdańsk
Imię: Dabek the Fighter
Świat: Candia
|
![]() Wyrmy z sd powinno byc niezle, z samego exori frigo jest tam 150k/h wiec z sd powinno byc 300k/h+ a jak bedziesz zbieral loot to nie bedzie tak zle.
Mozesz jeszcze bic tomby z ue/gfb exp, bonebeast isaland z ue/gfb, worker golemy tez z ue ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2009
Lokacja: Zabrze
![]() |
![]() Cytuj:
Od 700k odejmij manasy i policz ile sdków kupisz za reszte...ja bym nie był taki pewny czy na tylu sdkach wbije tylko 3kk expa.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2007
|
![]() Zakaldajac ze na 1 frosta wydaje 2 runy, to policz sobie wtedy ile wbije expa, odejmujac manasy itp. itd, zakladajac ze sds kupi 6,5k each to zrobi max 2,5kk ; )
Btw, najlepsza opcja wg mnie bylo by zwastowanie tego na wlr, gdzie loot zwracal by Ci przynajmniej polowy kasy za sds Ostatnio edytowany przez Bazyliszz - 03-02-2009 o 21:08. |
![]() |
![]() |