|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() OMFG!!!
Czy kiedykolwiek w życiu, miałeś angielski? Ogłaszam, że ta gra nie jest dla ciebie nieuku -.-'.
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 08 2005
|
![]() jesli dobrze przetlumaczylem znaczy to ze morderstwo na panie xx nie bylo sprawiedliwe... ale co to do cholery znaczy? i
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Warning! The murder of xxx was not justified.
Uwaga!!! Zabicie xxx nie było zagrane sprawiedliwie. Znaczy to, że nic ci nie dają za zabicie kogoś, ale tylko piszą żeby bardziej dać realizm gry... piszą tak jak to było kiedyś w średniowieczu. Wiesz, że gracze powinni sienie zabijać itd : P.
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() wiec czemu potem pokazuje mi sie ta czacha i nie chce zniknac... i do tego wszyscy sie na mnie rzucaja w konsekwencji zabijajac mnie
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jakiego koloru jets ta czacha? Jeżeli czerwony to masz tzw. Red Skulla, za zabicie 3 osób i znika dopiero po 30 dniach. A jeżeli masz taką białą to ci zniknie za 10 - 15 min. Bo tylk ozaatakowałeś osobę lub ją zabijesz (max to 2 osoby a za 3 to masz Red Skulla).
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 06 2005
|
![]() Na stronie znajduje sie poradnik pt: ,,Wszystko o skullach" (przepraszam jeśli popełniłem błąd w tytule)".Radze go przeczytać.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() Huo white skull za zaatakowanie gracza np kiedyś missclick to 5 minut z czaszką a za zabicie 15 minut~
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() dobra mysle ze juz wszystko wiem, dzieki
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 08 2005
Lokacja: Galana
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sata Xarius
Profesja: Knight
Gildia: bedzie
Świat: Galana
Poziom: 23
Skille: 48\45
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Cytuj:
Co ty qwa piewszy raz w tibie grasz czy co?? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() omfg kocham cie !
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra możecie się już wszyscy zamnknąć -.-? Bo wezme młot Mejluna...
Zamknijcie temat... Gość już powiedział, że wie a jakieś n00by się drą: OMG N00B!!11113112oneoneone -.-. On jest newbie a wy jesteście n00bami, więc S T F U.
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Cytuj:
zawadzę kogoś , czy nie zawadzę , oto jest pytanie ![]() Huo , skąd u Ciebie tyle agresji ??? Czytałem Twoje opowiadanka i były bardzo sympatyczne. A tu wszystkich po kątach rozstawiasz. Wyluzuj człowieku ^^
.. Niesłuszna droga wiedzie tam , gdzie żadne kary mnie nie ruszą. Mój los wykuwam sobie sam i sam steruję swoją duszą. Ostatnio edytowany przez Angelus - 06-09-2005 o 17:52. |
|
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()