|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam n00bowskie pytanie. N00bowskie dlatego, że było ty już ze 256 takich tematów i zapewne nie macie ochoty już na to odpowiadać. Ale odpowiedzcie, w końcu to dodatkowy post
![]() W co powinni sie wyposażyć początkujący rycerze i paladyni? (pancerze, bronie... jeśli można to jeszcze miejsce gdzie można kupić)
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 03 2004
![]() |
![]() Przedmioty, w które powinien się zaopatrzyć początkujący rycerz/paladyn:
- Broń: a) Cluby - Morning Star b) Axe - Orcish Axe potem Barbarian Axe c) Miecze - Scimitar - Scale Armor - Soldier Helmet - Dwarven Shield - Brass Legs Część rzeczy kupisz w sklepie, jednak zalecam zachowanie cierpliwości i kupienie u jakiegoś gracza(taniej). |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2004
|
![]() Od ludzi to kosztuje:
scale armor - ~80 - 100 gp dwarfen shield - 100 gp solider helmet - nie wiem ale mniej niż 100 morning star - kolo stu (kiedys sprzedalem za 370 ![]() A ceny w sklepach masz na tibia.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2004
|
![]() on gra na AZURZE
wejdz na forum tibia.com tam znajdz cennik i <LOL> |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2004
![]() |
![]() OSobiście ja na początku strasznie ale to strasznie żebrałem .... ale na dobre mnie to wyszło :0
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Słuchaj medieval... nabijasz posty. Już dawno uzyskałem odpowiedź na to pytanie. Poza tym mnie nie obchodzi że ty żebrałeś. Ja sie pytałem co i za ile kupić.
MODERATORZY DAJCIE TEMU N00BOWI UPOMNIENIE ZA NADMIERNE NABIJANIE POSTÓW!!!