|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam problem chciałbym pójść sobie na Dragona (obecnie 25 lvl knight) mam 59 shielda 62 sword fighting. Moje eq to: Knight armor, plate legs, steel helmet, leather boots, draggy shield, fire sword i zaraz będe mieć 4 mlvl. Mam pytanie gdzie, i czy dam radę bloknąć / zabić z utratą HP ?
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Pythera
Poziom: 110
Skille: 90/89
Poziom mag.: 7
|
![]() A taki porządny facet i nie umie szukać
![]() Najlepiej nabij 4mlv i wtedy możesz blokować. Skille Ci w zupełności wystarczą. Gorzej będzie z solowaniem, bo to jest zagadnienie dopiero od 75+/75+ i najlepiej z GS'em, wiec narazie zostaje tylko blokowanie. NO chyba, że chcesz na hama lecieć solować, ale zeeejdzie troche uhów |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: Poland Alkocholand :)
![]() ![]() |
![]() Będzie Ci trudno miszczu. Jeśli wykażesz dobre umiejetności powinno Ci się udać, a myśle że jestes doświadczonym graczem. Możesz udać się na pojedyńczy resp, koło Kazordoon, lecz nie w kanione lecz w jaskini nieopodal gdzie możesz w każdej chwili wyjśc gdyby zrobiło się gorąco. Poćwicz uhanie, i wszystko powinno byc Okey !
![]() @down Jeśli chce sobie zsolować, czemu nie, nie będzie to opłacalne, ale będzie best?
W tym kraju trzyma mnie tylko grawitacja. Ostatnio edytowany przez Bia!y - 06-09-2005 o 22:54. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Stalowa Wola
Imię: Sosibios
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 127
Skille: 97+/96+
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Bloknąć dasz rade napewno
![]() ![]() ![]() ![]()
18:35 GM Darkside Calmera [2]: if you can't kill a dwarf soldiers at level 98 18:36 GM Darkside Calmera [2]: then you're not the original owner... |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
Imię: Friida
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
|
![]() Cytuj:
@topic Hmm nawet z 4 mlv możesz mieć kłopot. Występuje tam kilka masowych respów dsów, mumii i innego gówna. |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra dzięki, już wiem sorry za kłopot i stratę czasu na mój temat
![]()